Liten blir stor...

Lillhjärtat fick för sig att klättra upp på syrrans gunga.. Och de gick bra, och glad var hon... 
Liten börjar bli så stor 😍 
Så nu har babygungan åkt väckt och tjejerna har nu en varsin "stor gunga" ☺️
Och här i eftermiddags kom mormorn ut, så det har varit massa bus och lek ute i solen och nu blir det mys framför TVn innan sängen... :-) 
0 kommentarer

Måndagen...

Hann få mitt gjort i förmiddags... har fått undan tvättberget, bäddat rent i sängen och röjt.... Så skönt ! Mois var så glad över att jag hade städat hennes rum så idag har hon varit extremt noga med att dörren dit ska vara stängd, ingen lillasyster välkommen och hon själv ville inte heller leka där inne så att de skulle bli stökigt igen, Hahah.... Så istället lekte dom på Mysans rum, bjöds på tårtkalas och sen lekte vi med lego också och gjorde en stoooor tågbana, de tycker dom båda två är roligt.. Så skönt nu när My börjar komma ifrån de där att bara rasa och riva i allt, haha, nu vill hon också ha tågbanan hel för att kunna brumma fram med tågen :) 
När jag städade och lillan sov tidigare idag så satt storbarnet och lekte med lera, och sen pysslade... 
Hon har varit hel nöjd med andra ord trots att det inte blev nå plask i poolen... Har lovat att bada med henne så fort de blir varmt igen. ;) 
Sen fick tjejerna ta sig en dusch innan lite tv tittande, stora somnade tidigt ikväll och bara för de så strulade istället den lilla... Hon var dock på strålande humör så det var ju iaf skönt det. Vi staplade torn, busade och såg sen på film och då tog de inte många minuter innan hon hellre ville upp till sängen igen.. 
Själv har jag precis sett klart på nya Johan Falk filmen. Den var bra :) Men jag är sååååå trött nu så nu är det bäst att jag släcker ner. 😴
0 kommentarer

Tvätta, städa.....

Måndag idag ja, jag vaknade strax före sju och fick dricka mitt kaffe i lugn och ro, hörde lillan strax före åtta och sen var hon snabb med att även väcka storasyster genom att killa henne under foten och sen blev de kramkalas. :) 

Nu ser de på TV, och jag ska strax hänga första maskinen med tvätt. Måste ju försöka få lite vettigt gjort idag, tvätta och städa.... Har även lovat Mois igår att bada med henne idag om vädret tillåter - hon är med andra ord väldigt lycklig över att det är sol nu!! Ja, hoppas vädret håller i sig så vi kan spendera eftermiddagen ute med lek och plask i poolen. 
Bäst jag sätter fart här inne så jag får nå gjort. Får väl börja med kaos övervåningen efter helgens allt lek :)
0 kommentarer