Fredagen

Idag har vi varit på Älmsta natta, mest för att låta tjejerna få åka karuseller förstås.... ;) Det tycker dom ju är så roligt!! Och så var det ponnyridning också, så storbarnet red en vända! :) Lillasyster också fast hon hoppade av efter halva turen, tror mest att hon var så jäkla trött då.. Somnade efter det, på 1 minut typ, i bilen hem. Skrutt. 

Mois på hästen 

Wiiiiee så roligt 

My och kusin Max 

Och storbarnet körde rally med sin mormor 
Och vågade sig även upp i den större snurr-karusellen. Jisses. Vilken lycka!
Och My hade tur och fick en stor gosig tiger med sig hem :)

Väl hemma igen blev de mest lek ute på gården, middag och sen så tog jag med storbarnet ut i skogen en liten sväng. Vi skulle plocka svamp men kom istället hem med bara blåbär . ;) Vi avslutade sen denna dag med fredagsmys förstås, chips och dipp. :) 


Och idag har jag haft körkort i ett år! Bästa året tror jag, guuu så skönt det är att kunna ta sig var man vill, när man vill.... 🚘
0 kommentarer

Igår...

Igår var Anette och kusin Max här. Massa bus och lek, bad och vattenkrig blev det.... :-) 


Och våran nya kamrat visade att han kan bli väldigt aggressiv och går till attack mot större hundar. Det kändes ju lite sisådär. Han har nog heller inte haft så mycket regler tidigare så behöver träna honom en hel del, visa vem som bestämmer. 
Har även pratat med ägaren som inte riktigt verkar få fram de papper som vi behöver. Har fått en dålig magkänsla av de hela? Jag vet inte alls. Men än har jag ju inte betalt honom så de är ingen fara så, och innan jag gör det tänkte jag ta honom till veterinären för en besiktning. De kan det vara värt. 

Vi har ju redan kärat ner oss lite i honom så jag hoppas ju att allt går rätt till och att han snart är våran, på riktigt. 

Roxy & Nemo 
0 kommentarer

Säg hello till Nemo 😍


Idag har vi varit och hämtat lilla Nemo, som vi nu ska ha på "prov" i en vecka typ... Det är lite komplicerat för den tidigare ägaren men så fort alla papper finns och om allt ser bra ut, och går bra här hemma under veckan så ska vi köpa honom.... Han är så sööööt!!! Lite rädd av sig kanske, men de går nog över, och så har han redan kärat ner sig i Roxy. Roxy har dock visat att det är hon som bestämmer här.. De har bråkat, busat, och ligger nu tillsammans och vilar. Går jättebra alltså! 😍😍 
0 kommentarer