Torsdag....

Långdragen jäkla förkylning verkar de vara som hittat hit i alla fall, My är fortfarande inte bra och har varit krasslig hela veckan... Nu är även jag och storbarnet smittade. Näsan rinner och halsen värker. Underbart! Jag försöker i alla fall få lite gjort här hemma idag, men det är typ omöjligt när My fortsätter vara på sitt härliga humör. Och sova? Nej, det ska hon tydligen inte göra idag heller.
Däremot tog jag precis ner napp, hennes favorit gose och hennes täcke till soffan och nu har hon självmant lagt sig på soffan framför tvn.... Jag är typ i chock, haha. Jag tror dock inte att hon kommer somna där, men att hon bara är stilla i några minuter är ju skönt bara det. Jag sitter och tar mig en kopp kaffe nu, Moa tjatar redan om middag så jag tänkte göra i ordning en tallrik frukt åt tjejerna. Lite tidigt att äta redan nu.... Storbarnet har beställt kött med potatisgratäng till middag, satt det får det bli. Låter gott. =)

Annars blir det bara av att ta det fortsatt lugnt idag, och ikväll lär ungarna (i alla fall den lilla) somna tidigt igen. Ayah, nu är snart tvättmaskinen klar så ska hänga tvätt och dra igång ännu en maskin... Verkligen på tiden att försöka få tvättkorgen tom... Den började svämma över för länge sedan....
0 kommentarer