Fredagen

Igår kväll vaknade först Mysan och var uppe nästan en timme, när jag väl lyckades få henne att sova igen och själv skulle lägga mig vaknade istället storbarnet av sin hostattack och fick fram ett "jag mår inte bra..." nä, hon var jätte varm och en temp på 39, stackarn. Vi glodde tv, hon fick alvedon och vi somnade någon gång efter tolv inatt, för att sen sparka igång dagen klockan 5 i morse... 
Ja, det har med andra ord varit en LÅNG dag!!
 
Moa har dock mest legat dålig på soffan, varit febrig hela dagen. Hostar och snorar. :( My är inte bra än hon heller men så mycket piggare, och skönt nog gladare! Jag har försökt fått roat henne idag så mycket jag orkat.. Och hållit henne borta från storasyster (hon är gärna där och klappar på henne och vill väcka henne annars) Hon har bland annat plaskat i baljan, hjälpt mig i köket med middagen och sen jagat sitt radiostyrda bi jag kört omkring me, det tycker hon är kul! 
Jag ansträngde mig och gjorde lyxfika åt ungarna också, men ingen utav dom åt.... Haha 
Stora sjuklingen fick alvedon igen innan middagen och lyckades få i sig en rejäl portion - hennes favoriträtt - korvstroganoff med ris :) 
Liten sover sen halv sju, och Moa somnade nyss. Jag ska också släcka ner nu (äntligen!) och jag hoppas storbarnet får vara feberfri i morgon.. 
0 kommentarer