En helvetesnatt.

Med få timmars sömn, och desto mer spya och tvätt. Tvättmaskinen har gått sen inatt och går än... Det är allt från sängkläder, filtar i soffan till handdukar - Är man ändå igång liksom, så är det bara köra på. Jag försöker hålla mig sysselsatt hela tiden så jag inte ska somna här sittandes. Skrubbar här och där, kokar lillans nappflaskor, rengjort kylskåpet och ska strax dra ett varv med dammsugaren och skura golven också. Alla vidriga baciller ska väck lika fort igen...!!

Jag trodde magsjuka hade hittat hit, men det verkar snarare som att tjejerna fått i sig nå dåligt.. :( Jag kan bara inte förstå vad det ska kunna vara.... Värst har det varit för Mois som vaknade redan tolv inatt, hon har knappt fått sova nått efter det för att hon varit så dålig, stackaren.... Lillan vaknade ju också igår kväll och verkade ha ont i magen, mycket riktigt, hon vaknade vid 4 i morse så då var det bara riva ur sängkläder och tvätta barn igen. Hon däremot blev pigg efter det och har levt apa sen 4 i morse till 11, haha..

Skulle precis skriva att det med andra ord är väldigt skönt att hon sover nu, men - Nu hör jag att hon är vaken igen.. Så jag får väl försöka roa henne uppe en sväng bland leksakerna så storasyster får sova ifred..

 
0 kommentarer