Åh så skönt....

Det verkade "bara" vara någon slags matförgiftning för tjejerna har mått bra hela dagen idag, visserligen har Moa bara sovit mest hela dagen typ (inte så konstigt efter natten som var) men runt 16 vaknade hon till och var både "frisk och jätte hungrig", åt en rätt så bra portion. Sakta men säkert. Och var så glad när hon fick behålla allt i lilla magen. =) 
 
Så, storbarnet har alltså sovit bort mest hela dagen MEN lillasyster som sparkade igång dagen vid 4 inatt/i morse har istället varit övertrött precis hela dagen, haha, hur busig som helst. Och världens solstråle!! Jag lyckades ju få henne att sova en sväng, typ 30-40 minuter men det var allt på heeeeela dagen fram till 19:30 här ikväll. Tok unge min :P 
Eftersom att jag var/är så trött själv efter natten så försökte jag lägga henne ett par gånger utan resultat. Så i trappan upp "nu får du gå och sova en stund med nallen" och My försöker slingra sig loss från min famn och "nej neeej" jag "jo jo" My igen "nej neeeeej" och inte förrän DÅ slog de mig att hon nu tydligen lärt sig säga Nej, hahah!. Tidigare har hon bara skakat på huvudet, och nickar fortfarande för "ja" om man tex frågar om maten är god. 
 
Detta har hon också roat sig länge med idag: 
Försöka att på egen hand få på sig mina stövlar, en stövel går jättebra men att sen försöka balansera och lyckas trixa i den andra foten i den andra stöveln samtidigt var inte det lättaste. För att inte nämna hur svårt det var att försöka ta sig fram i dom (haha) Hon ramlade, blev förbannad och suckade, men bara fortsatte... Gav inte upp i första taget inte..!  Såg så roligt ut när hon kämpa och kämpade :-)
 
Men men, nu måste jag släcka ner, Mois har nyss somnat så nu hoppas vi på en lugn natt också, och en rejäl jäkla sovmorgon hade jag behövt..... Får se hur det blir med det ;)
0 kommentarer