2015

Gjort en liten tillbakablick på året som snart är förbi - 2015. 

* Gröna Lund ett par gånger 
* Leklandet Leos några gånger 
* Ullared 
* Kolmården 
* Astrid Lindgrens Värld 
* Junibacken 2 gånger 
* Aquaria (vattenmuseum) 2 gånger 
* Egentid med storbarnet med hotellnatt 
* Ny familjemedlem - Nemo 

Ja ett helt okej år.. Gud så man längtar till sommaren nu efter att man tittat tillbaka på alla bilder... Alla stunder vid havet för bad, lek, picknick, fiska, plask i poolen och allt lek utomhus när de är sommar - de är oslagbart, när ungarna kan springa in och ut som de vill med bara en tunn klänning på sig ! Längtar!!! 

Och år 2016 kommer bli minst lika bra det - vi startar nya året med att bland annat åka till Globen och gå på Disney on ice!!!! Tror att tjejerna kommer att älska det...... 

Gott nytt år  🎉🎉

0 kommentarer

Städ och fix.

Idag har vi städat och fixat lite här hemma, storbarnet har varit så duktig. Hjälpt mig plocka saker från golvet, dammsugit och dammat. Med ett leende. Oftast är hon riktig trotsig och humör som en jojo, oftast är hon arg eller ledsen över små saker så idag har jag varit i chock och njutit av lugnet, haft roligt trots att vi bara städat typ. Haha..! Tjejerna tog sig även en dusch och fick sen mysa lite framför en film. 

När jag väl var på väg och skulle slänga de i säng så dök Vanessa upp, de blev full rulle fram till halv nio så nu blev de sent i säng för ungarna i alla fall. Men men, hoppas de sover lite längre i morgon bitti och sen pallar va uppe till tolvslaget med gott humör ändå.. ! :) 

I morgon firar vi in de nya året här hemma hos oss.. Det blir vi, morfar och Vanessa, farsan och Sally och Tobbe! Det blir garanterat trevligt, äta en massa gott och hoppas på storvinst på Bingolotto..... Hehe .. Är iaf kul för tjejerna att de har Vanessa så de lär bli lek och stoj för fullt, och oj så barnen längtar efter fyrverkerierna ... :) Vet dock inte hur Mysan kommer reagera, förra året var jag så dum att tro att hon inte skulle vakna av smällarna men de gjorde hon såklart och var helt förstörd, skakade av rädsla stackarn. I år kommer jag alltså väcka henne, för somna lär hon göra under kvällen, men med ut i sällskap med oss andra ska hon oavsett! 

Jaja, bäst att jag också släcker ner strax, i morgon ska vi fixa de sista - handla de sista, och pynta hemmet så de blir lite härlig stämning! Moa älskar sånt..... 😊
0 kommentarer

....

Igår var vi inne i Norrtälje, sprang runt i olika affärer. Blev både lunch och middag ute med familjen. Även två BVC besök, båda tjejerna lyckades vi klämma in på en och samma dag. Skönt det i alla fall 
Men de blev ju remiss för de båda... Mois ska till Danderyd för att träffa en ögonläkare och My ska träffa en läkare i Norrtälje för att göra en undersökning, typ tester efter nå allergi pga hon nu inte går upp i vikt som hon ska. Ändå har hon gått upp till 12kg nu när hon får välling morgon och kväll, men att bara gått upp 1kg på ett helt år är ändå inte okej. Hon har ju haft trasslig mage mellan varven, är lite mer trött än tidigare och har typ fått röda ringar under ögonen. Hon ser ständigt trött/sjuk ut.... Så de känns skönt att hon ska kollas igenom ordentligt av en läkare. Kanske är nå allergi ändå, eller någon vitaminbrist. Har ingen aning men hon är inte riktigt sitt riktiga jag, så något är väl på tok ... Och jag får väl hoppas att de hittar vad som är på tok så vi kan undvika eller rätta till problemet. 

Ayah, idag var vi också in till Norrtan på eftermiddagen. Fixade lite små grejer, sen lek och middag hemma hos mormorn och Steffe. 
Här ikväll lekte tjejerna runt som tokar, på övertid haha, men lät dom vara när de ändå lekte så fint ihop uppe på rummet. Nu sover det i alla fall sen en stund tillbaka... 

Träna balansen hemma hos mormor 
0 kommentarer