Tisdag!

Blev lite mer pyssel för Moas del tidigare idag, sen bara en massa lek här i hemmet med ungarna. My har vinglat omkring gåendes hela dagen idag typ, nu verkar de släppt på riktigt. :) Så himla roligt, mamman och storasyster har ju längtat massor efter detta!! Duktiga lilla Mysan <3 
Till middag blev det korvstroganoff m ris, kryddade med curry denna gång... Blev ganska starkt men ungarna åt sån tur var som hästar iaf och Moa var väldigt noga med att vi skulle lägga matlåda (= hon vill äta det igen...;))
 
Och nu, nu sover mina barn... My somna runt 18:30 och Moa nu för en liten stund sen bara.... Tidigt, ja, men precis enligt mina planer då vi i morgon ska upp tidigt för att : 
Yeeey, dra en tur med Eckerö linjen! Jag och barnen tillsammans med Tobbe, Anette och lill kussen Max. :) Det blir trevligt! Jag som lovade Moa en tur i somras som aldrig blev av, nu ska hon äntligen få åka "stor båt". Som hon längtar :-) När jag nämnde det ville hon dra iväg nu på bums, haha! 
Men nu ska jag packa inför morgondagen, lägga fram kläder att dra på ungarna i morgon och tänka ut en passande tid att ställa alarm på. (/ Färjan går ju klockan 10 i morgon, från grissel, och vi måste först runt Norrtälje också och lämna av Roxy hos mor min.... Så härligt också att jag alltid är så morgonpigg... Noooot.... Men det blir nog toppen! ;-)
0 kommentarer

Moas hösttavla

Moas första hösttavla med fynd hon hittat ute i naturen. ;-) Hon tyckte det var så himla roligt så hon ville ut och plocka mer för ännu en tavla, haha. 
 
Denna har hon redan lovat bort till sin mormor... 
Så, minst en till får det bli... Fast en annan dag.. Får smöra lite extra så kanske mamman också kan få en att hänga på väggen här hemma. ;)
 
Min duktiga tjej!  
0 kommentarer

Hjärtsmörgås

Moa har alltid svårt att få i sig frukost, helst ska hon va vaken minst två timmar innan det går att äta. (Jag är precis likadan, så förstår henne) men idag tog hon sovmorgon så när de var dags för frukost var hon inte alls sugen när en annan var hungrig som klev upp tidigare med lillasyster. Då skojade jag till det med hjärtsmörgås och då gick det minsann ner utan problem. ;) Behövs inte mycket för att göra små barn lite extra glada! Och sugna.... 
Moa har redan nämnt att hon idag ska pyssla ihop sin hösttavla... Vet inte hur lång tid det tar för löven att egentligen torka, men äsch, hon ska få pyssla senare efter lunch i alla fall. Går nog ändå och kommer bli så tjusigt så! 
 
Vi har annars inte direkt några planer för denna tisdag, tänkt mig en pysseldag helt enkelt så får försöka hitta på nå skoj för lillasyster också. Kanske hon får kladda med lite färg som hon tycker är så roligt. :-) 
0 kommentarer