Helgen...

Igår blev det full fart här i hemmet, Fiona och Vanessa kom hit och spenderade eftermiddagen hos oss, massa bus och lek för tjejernas del.  Dom hade jätte roligt tillsammans :) 
 
Idag har vi mest fixat och donat, hunnit en sväng till Norrtälje och morsi har hjälpt mig gjort adventsfint. Upp med lite gardiner och fram med lite mer julpynt. Tjusigt. 
Helgen har svischat förbi i raketfart, som de brukar göra... Jäklar vad tiden går fort, lite för fort ibland :P 
Bästa mormorn har gjort en paket-kalender åt Moa och i morgon får hon öppna det första utav det 24 paketen! Lycklig och förväntansfull liten tjej. :-)
 
Nu ösregnar det ute också, såhär 23:12 på kvällen... Det lilla, lilla vita som hamnade på backen tidigare idag försvann med andra ord lika fort igen. Trist! 
0 kommentarer

Lördag...

Har precis tagit mig en dusch efter att ha fixat och städat lite här under förmiddagen. Liten sover och Moa är galet uttråkad, hon sitter och väntar och tjatar hela tiden efter Vanessa och Fiona som kommer ut och leker med oss i eftermiddag. Även mormorn kommer hit och myser i eftermiddag. :)
Blir massa lek såklart och sen kött m. pommes till middag! Mys lördag bara med flickor på strålande humör idag ^^, 
Hittade en liten tomte också som kunde hålla Moas pepparkakshus uppe, den har nu fått sin plats på köksbänken och det tyckte Moa var toppen. ;)
0 kommentarer

Pepparkakor

Tidig fredagskväll och vi började baka pepparkakor. Glada och nöjda barn... Liten försökte också till en början, sen kom hon på att man ju kan äta den goda degen så då flög nappen ur munnen hela tiden haha... 
Städa undan och sen fika, klart man måste provsmaka ju ;) Jag och Moa har nyss haft väldigt roligt också genom att göra en del utav kakorna ännu tjusigare, haha... 
Nu har jag precis varit upp och lagt en trött liten för natten, jag och storbarnet ska slänga oss på soffan och komma ner i varv lite vi också innan det blir sängen. 
Plaska i baljan hanns de inte med idag så det får vänta till i morgon istället men tror att mina hjärtan är hel nöjda med dagen ändå. ^^, 
Mamma älskar er mest i hela världen. 💕
0 kommentarer