Fredag...

Vilken jäkla fredag, Moa vaknade pigg och feberfri... Somnade på eftermiddagen och sov två timmar, vaknade helt förstörd - Ungen bara grät och skrek, klagade över värk lite här och var i ansiktet och i kroppen, gick inte alls att trösta henne och jag blev ju själv livrädd och tänkte att nu blir det fan doktorn med henne så mormorn kom ut i en jäkla fart. Men, barnet lugnade sig... Fick alvedon och tog sig ett bad... Sen dess har hon varit pigg och glad igen... Slog mig att hon kanske hade drömt något riktigt hemskt, hon är så rädd för alla kryp osv efter att ögat blev igensvullet, tror typ att allt ska bita henne stackarn...
 
Som tröst lovade jag henne tårta till fredagsmyset, det blev bara pannkaka av den där sockerkakan som först såg så fin ut i ugnen haha.. Men jag fixade det och Moa blev åter igen glad över att jag "lagade den". Hon pynta tårta med kiwi, smarties och strössel. Tjusigt värre! ;) Dessutom överlycklig över att jag färgade grädden BLÅ!! 
JAja, efter baket var det dags för middag istället. Laxgryta med pasta... Blev helt ok, mätta och belåtna blev vi i alla fall. Och mormorn är här nu igen med oss så vi har precis smaskat god tårta och nu är det dags för film innan sängen... I morgonbitti börjar ju vi vår lilla semestertripp, första natten i Jönköping och sen vidare till Ullared på söndag :-) 
 
Min lilla tjej har idag levt omkring som vanligt, men idag har hon varit extrem envis och jävlig haha... Övertrött tjej som vägrat sovit typ och bara varit på allt som hon vet hon inte får röra... Nu ikväll fick hon plaska i baljan, hela ungen stank ju lax efter middagen. ;) Och såhär tjusig var hon även vid lunchen tidigare idag också ; 
Mitt lilla matvrak ;-) 
 
Aja, nu slog det mig att jag inte ens börjat packat än.. Kanske bör göra det för i morgon räknar vi med att dra iväg TIDIGT! 
0 kommentarer