I väntan på middagen...

Blev kanon dag idag igen som sagt, varmt och skönt. Hängde först stranden och sen poolen. Nice! :) 
Nu har vi precis beställt in lite gott här i baren, i väntan på middag. I vanlig ordning.... :-) Ikväll är det turkiskt på menyn, spännande?? Oavsett vad så finns de ändå alltid de vanliga (kyckling. Kött m.m) så man behöver aldrig lämna bordet hungrig i alla fall! :D 
0 kommentarer

Måndag

Måndag, vi har nyss ätit frukost, liten sover nu och Moa tittar på Disney junior... Morsi och Robban är och fixar våra nya kort, så vi har fri tillgång till allt! Idag trodde vi barnpoolen skulle öppna, de sa måndag den 1 april haha, så de verkar lika snurriga som oss då det inte är den 1 förrän imorgon så det återstår att se lite senare om de fyllt den med vatten idag, eller om de blir imorgon då. :-) Ser ut att bli en kanon dag igen i alla fall, så självklart blir det sol och bad! 
Så fin bild på mina gos hjärtan, här dock lite suddig då den är tagen med andra kameran så detta är ett "kort på kort". Har ju nu börjat fotat gärnet med den så de ska bli kul att kolla igenom sen när man väl är hemma igen. Blir ju så fin kvalité på dom bilderna. :)
0 kommentarer

Sweet

Idag fanns de pasta på buffén och Moa "slurpade" glatt i sig, hehe 
Lite bilder från middagen och Moa som klappade katten innan, det finns några katter här på hotellet.... Moa tror typ att de är som hundar "sitt!!!" sa hon, haha. När den väl satt ner så klappade hon och ba "åh fin kisse. Skön katt. Katten älskar mig" haha osv... Lilla djurvännen. :) Hon fortsätter nämna sin vovve VARJE dag, flera gånger dessutom, hon längtar verkligen efter Roxy. Tjatigt blir det men så himla gulligt ändå <3 
 
Nu ska vi snart sova, haha, klockan är snart nio ju... Nästan pinsamt alltså, men man är så galet trött. Det blir långa dagar och blir väl lite extra när de är varmt också. Är hellre pigg och glad dagtid liksom. :-) Idag har morsi fixat så att vi från imorgon har All inclusive våra sista fem dagar här. Lyxigt! Bara hämta dricka och mat hur som helst, när som helst och hur mycket man bara orkar haha.. Sweet!!! 
Bästa mamma/mormor
- "steeeekarn" :D 
0 kommentarer