Måndag

Lekt både inne och utomhus idag, Moa har även fått pysslat lite....Och så ville hon ha naglarna målade i blått och rosa :) Annars har det varit rätt lugnt... My har inte varit sig lik idag.. Hon började i eftermiddags med att bara vara trött och gnällig, vet inte hur många gånger hon sovit idag, ofta men korta stunder. Vet inte alls vad som stört henne, men nu sover hon igen - förhoppningsvis för natten! 
Moa sitter bänkad framför Disney junior och väntar in sin favorit - doktor McStuffins som strax börjar sen blir det sängen även för henne. Hon är också väldigt trött... Likaså jag, haha, så det blir nog tidigt för oss alla ikväll. Förstår inte... Måste va detta skumma väder som gör en så gäspig... 
0 kommentarer

Sovmorgon

Vad har hänt med mitt lilla barn som tidigare skulle envisas med att kliva upp klockan 5 varje morgon? Det blev en period mellan 6-7 också, men nu ett par dagar fram till klockan ÅTTA!! Åhh, man känner sig ju redan som en ny människa. :) Det var jag som vaknade först här i hemmet imorse igen, var ner och slog på kaffe och drack mig en kopp när jag tyckte jag hörde nått från övervåningen. Upp och kika... My satt i sin säng och pilla på ett utav sina gosedjur. Utan att säga ett ord. Hel nöjd tjej. Hon blev livrädd när hon upptäckte mig när jag "smög mig på henne", stackarn. Hon blev dock snabbt glad igen när hon såg att det bara var lilla mamman.
Hann inte mer än att göra välling åt henne innan storbarnet också vaknade till liv och kom tassande. Köra rally igår med vagnarna var tydligen jätte roligt så det var vad barnen började med här imorse igen.
Måndag idag ja, ny vecka... Och det skit tråkiga vädret fortsätter hålla i sig. Var tusan håller solen till? Har just nu bra lust att bara fly detta piss land för ett tag. Usch, man blir ju galet depp av detta! Har ingen aning alls om vad vi ska hitta på idag. Går ju liksom inte göra så mycket här ute i skogen heller... Känner bara BLÄ på det mesta nu, så.... Det är bäst att jag tar mig en till kopp kaffe och rycker upp mig. :)

0 kommentarer