Lyxfika

Började ju dagen med att baka en tårta som mamma sen tog med sig upp till Ante idag, eftersom att jag har en unge som älskar tårta och vi inte skulle med till hallsta idag fick hon sig en liten specialare här hemma istället.. 
 
Grädde och jordgubbar på sockerkaka, mums tyckte båda små snorisarna. :-) My skrek bara efter mer efter att fått smakat lite utav mig och då började istället Moa mata henne med mer grädde, haha..  Gulligt. 
Nu ska jag passa på att röja köket innan minstingen vaknar igen, hon är inte alls på humör idag. Sover korta stunder, vaken kort stund, sova, vakna... Ja inte alls sig lik. Inte roligt alls när de små ska behöva vara krassliga. Moa däremot som aldrig annars varken är stilla eller tyst ligger mest på soffan framför Barnkanalen. Ja roligare än såhär verkar det inte bli idag, hoppas ungarna är piggare redan imorgon igen <3 
1 kommentar

Fredag

Och jag ligger på soffan och myser med mina två små sjuklingar. My har ju varit snorig ett par dagar och nu har även Moa blivit smittad, snorig och hängig. Det blir med andra ord bara en massa mys för oss idag, förhoppningsvis är dom snart friska igen. 
 
Men jag ska i alla fall försöka hinna ta reda på lite tvätt och dra ett varv med dammsugaren idag. Ikväll sen får nog snorisarna ta sig ett varsitt bad i baljan :-)
0 kommentarer

Torsdag

Om ett par timmar åker vi och hämtar ut My.s pass och sen storhandla innan vi far hemåt. Längtar verkligen hem nu, ska bli så skönt. Väl där hemma väntar lite städ och en massa kläder som ska tvättas upp. Moa har även fått en ny säng, en större, som ska byggas ihop och bäddas i med hennes nya Mimmi påslakan. Morsi blir kvar hos oss till imorgon för att hjälpa så ikväll blir det väl myskväll framför en film också. :)
 
Ja, den här dagen lär med andra ord svischa förbi i raketfart.... 
Bjuckar på lite bilder från gårdagen: 
0 kommentarer