Fredag!

Vi åkte hem imorse, himlans skönt det ska bli att sova i sin egen säng inatt. Visserligen har jag redan sovit en liten stund tidigare idag men ändå, hehe... Morsi är här och blir kvar till imorgon nämligen, skönt. =) Moa har somnat på soffan så här blir det sen middag idag, hon har bestämt att det ska bli hamburgare med pommes så hoppas hon vaknar hungrig... Hon har varit rätt pigg idag men här på eftermiddagen blev hon trött och hängig, kanske lite sömn som behövdes bara. :) My däremot är så himla trött hela tiden, sover bara korta perioder och har börjat skrika så inihelvete. Vilka resurser den lilla bevisat att hon har! Haha... Det är nog bara en period eller nåt, verkar livrädd över att ögonen ska åka igen...
 
På tal om något helt annat har jag nu bokat båda kurserna, risk1 och halkbanan, uppe på gillinge. Båda kurserna på samma dag, så det blir en hel dag och mormorn får agera barnvakt. Skönt att äntligen få det ur världen! Tappade ju det där helt, både plugg och körning. Men nu är  det dags att sätta igång, blev helt plötsligt stressad som fan då vi bokat redan nu i mars och jag har ju inte kört på evigheter. Men men, kusin Jocke håller nu också på att plugga inför körkortet så vi bokade gillinge samtidigt.. Allt känns lite lättare då med ett bekant ansikte där. =) Härligt. Så nu jävlar, plugga plugga plugga och köra köra köra.
0 kommentarer

Bättre och bättre...

Efter idag känns det verkligen som att det går åt rätt håll för tjejerna nu. Inga spyor. Skönt! Moa har varit väldigt hängig idag men vågade nu på eftermiddagen testa äta lite mat... Som hon fick behålla! Härligt. Nu lär hon börja våga äta igen och det behövs ju för att kunna piggna på sig och bli frisk =) Den lilla verkar ha lite ont i magen fortfarande, ganska gasig men mår annars också mycket bättre! Knappt några blöjbyten idag heller, så jo, nu jävlar ska de bli friska från detta vidriga virus. <3
 
Själv vaknade jag med skallvärk och hemsk värk i mage/rygg. Samma sak för Robban så vi misstänker något galet med pizzan vi åt till middag igår. Hur som helst blev man lite piggare efter ett par alvedon och fick i sig lite käk. Magvärken smyger sig dock sakta men säkert fram igen, men förhoppningsvis mår man bättre imorgon. 
 
Idag kom ju morsi och steffe hem efter en vecka utomlands så de tog ungarna tidigare så jag fick sova en sväng. Behövdes verkligen! Passande att det kom just idag när en annan inte heller mått 100, skönt med avlastning..... Imorgon däremot åker vi hem, fruktansvärt skönt, jag längtar så galet efter min säng... =)
0 kommentarer

Stackars

Barnen fick behålla det dom fick i sig nästan en hel dag, jag blev så glad och tänkte att äntligen är det över. Men runt 16 började My, både spya och blöjbyte.. Åkte ner i badbaljan och febriga storasyster ville också bada då (i typ fem minuter, såg inte ut att må bra alls) och mycket riktigt, strax därefter var det även hennes tur. Usch, fy och blä. Stackars, stackars små älsklingar! 
Fast får väl tänka positivt, det går väl ändå åt rätt håll då det idag inte blivit lika mycket som tidigare. Tyckte så synd om Moa som pratade om kycklingen, tyckte vi skulle äta middag för  "Moa mycket hungrig" men så SPLAASH! Ja så ville hon såklart inte ha något alls istället efter det....... Robban beställde hem pizza åt oss istället så slapp jag stöka i köket... Var ju skönt.. 
 
Nu sover dom i alla fall för natten, ska väl göra samma sak jag också strax....GÄÄÄSP!!
0 kommentarer