Året 2014 ,

Så.... Vad har hänt år 2014? 
Det jag kan komma på bara "såhär" utan att blicka tillbaka är : 
Resan till Turkiet, två veckor med morsi och lillebror. 
Moa fyllde 3 år. 
Vi hade dubbeldop för My & Max här ute på Vätö. Fin och lyckad dag! 
My fyllde 1 år, och lärde sig även att gå!! Båda barnen har förstås utvecklats i massor, de gör det ju för var dag som går och det är det bästa och häftigaste att se! 
Jag tror vi besökte Ullared två gånger detta år.
Gröna Lund var det roligaste enligt Moa detta år, hon längtar efter att få åka nyckelpigan (lilla bergochdalbanan) igen. 
Jag blev faster till en liten till pojke och barnen fick en kusse till - Billy! 
Jag tog äntligen körkort och har idag haft kortet i 5 månader. 
Sommaren var väldigt varm och härlig, det blev små mysiga utflykter.. Fiske, lek och massa massa bad! 
Jag kan inte komma på något negativt egentligen - det skulle väl isåfall vara att Moa gick med gipsat ben i tre veckor och Mysan var väldigt dålig i hög feber som visa sig bero på urinvägsinfektion. 
Vi har annars haft ett toppen år,och jag slår vad om att nästa år blir minst lika bra det! År 2015 blir nog en aning annorlunda dock, men också positivt... Det börjar bli dags att skola in barnen på dagis (även om jag helst hade velat vara med dom 24/7 i all evighet) och för min del att börja jobba. 
 
GOTT NYTT ÅR!!
0 kommentarer

Tisdag...

Efter en massa städ och lite fix inför nyårsfirandet i morgon sitter jag nu här med en kopp kaffe. Liten sover och Moa sitter just nu och ritar... 
Så himla skönt att det slutat snorat igen i alla fall, och är pigga och friska nu :) Moa tjatar och längtar efter folket som kommer i morgon, särskilt efter lilla kussen Max såklart... Så hon väntar på att det ska bli mörkt ute så vi kan gå och sova, haha!! 
 
Får se vad vi hittar på i eftermiddag, men tror faktiskt vi håller oss inomhus och bara myser idag, och röjer loss bland leksakerna förstås när lillasyster vaknat igen. :) Till middag idag blir det lax i ugn med citronsås och potatis (en utav alla ungarnas favoriter) och ikväll får det avsluta dagen med att plaska i baljan. Det uppskattas alltid! 
Här två bilder jag tidigare inte kunnat publicerat då familjerna fick förstoringar på dessa i julklapp. Messing-kussarna samlade, 
Moa, My, Max och Billy ❤️💙❤️💙
0 kommentarer

Busungar.

Igår efter middagen blev det full fart på tjejerna. Dom lekte kurragömma, lekte kull, jagade varandra och tjoade/skrattade som tusan. 
När jag drog igång musiken på högsta volym blev det istället en massa dans.. Såklart :)


Det finns ju inget bättre än att se dessa två gulla och ha kul tillsammans.
Mina fin, fina busungar! ♥ ♥
0 kommentarer