Söndag

Nu har jag två riktigt trötta barn här, den lilla somnade nyss och den stora sitter här bredvid i soffan. Vi kom nyligen in efter att ha varit på fisketur, fikat hos min morfar och lekt utomhus i massor. Fin dag, lite jobbigt väder dock då det är jätte varmt ena sekunden och blåser skit kallt den andra. Jaja, härligt med sol hur som :-) 
 
Varje gång vi drar upp en fisk skrattar Lillasyster och försöker fånga den, haha. Hon skulle bra gärna velat leka med en firre ;)
Moa älskar att hoppa studsmatta men har i sommar knappt kunnat hoppat nått med tanke på benet som varit gipsat och därefter skulle hon också ta det lugnt i några veckor... Men så idag då, sa "mamman äntligen ja" och ungen stråla av lycka! :-)
Nu är det snart dags att börja tänka ut någon middag, får se vad det blir men troligtvis nå snabbt och enkelt bara, är trött jag me nu... 
0 kommentarer

Moa vill ha!

Första overallen hon tycker är fin och vill ha som jag visat upp för henne. Tycker faktiskt själv den var riktigt läcker. Härliga färger! 
Nu är det bara hoppas jag lyckas vinna hem den så har jag en extra nöjd tjej :-) My.s overall ska jag iväg och hämta i morgon, så snart är ungarna redo för minusgrader, Moa längtar galet efter att bygga snögubbar!! 
 
Annars? Söndag idag och storbarnet tycker vi ska iväg och fiska. Ja, så vi kanske gör en liten utflykt senare då...Tänkte få till det samtidigt som My tar sig en vila så slipper hon sitta fastspänd och bitter i vagnen :) Och så tänkte jag mig en massa lek ute på gården, solen gör oss sällskap så här inne kan vi ju inte bara sitta.. Men nu först frukost/lunch! 
0 kommentarer

Lördag!

Först hem till farsan och Sally på fika i eftermiddags, sen vidare hem till Tobbe och Anette... Bjudna på god middag, massa lek för ungarna, skitsnack och speedway GPt såklart! Myskväll med super trötta barn som ändå höll humöret uppe. :)
Ah juste, vi tippade också och jag blev 400:- rikare ;-)
 
0 kommentarer