HEL NÖJD

Känner mig hel nöjd med dagen, i förmiddags hann jag städa och dona, och eftermiddagen spenderade vi utomhus. 
Massa lek blev det, nöjda och glada barn! Grillen tände vi också så det blev lite extra mys, och en himla god middag förstås! ;)
Efter det målade Moa krukor, nu är alla klara så nu är det bara vänta på att min pappa kommer i helgen och ska slå ner det där järnet i marken... Sen är det bara plantera!!! 
 
Duktiga Moa, alla krukor i olika färg... De andra hon målat förut är i vitt, blått och rött. Vilken färgklick det kommer att bli ute på tomten ;-)
 
Och lilla Mysan har drivit med mig hela dagen, verkligen inte en enda lugn stund haha... Vanligtvis är hon numer duktig på att lyssna när man säger att nått är "aj, aj" och brukar då ge sig direkt men idag har hon älskat att jävlas med mig. Först trappan, lyfter bort henne därifrån och hon asgarvar. Vidare till nästa grej hon inte får röra, tittar på mig med ett stort leende och när jag närmar mig och försöker låta arg och lyfter bort henne börjar hon åter asgarva... Vidare till nästa, och så om och om igen, hela jäkla dagen! Haha, så jävla tröttsamt men samtidigt lite smått skrattretande. Busunge!!! 
Barnen slocknade för snart en halvtimme sen, båda två, så nu ska jag bara slänga mig på soffan... Glo en film kanske och bara njuta av tystnaden lite... 
1 kommentar
Mormor

Åh så fint hon har målat, kommer att bli så fint när
Peder har satt i järnet... Väntar ivrigt på en bild. 😘

Svar: Ja, hoppas det! Bild kommer lördag eller söndag 😉😘❤️
Therese Messing