BLODMORGON.

Nu har liten inte blodat på ett par dagar men så alldeles nyss kom hon krypandes helt blodig. Hon har slagit upp sitt lilla sår i munnen igen (som hon fick i helgen) men hur det gick till nu är en bra fråga, hon sa inte ett ljud så särskilt ont kan det ju inte ha gjort i alla fall. 

Onsdag idag, ungarna sitter just nu och tittar på filmen Dora. Själv ska jag packa ner påsken. Det borde jag ju ha gjort för länge sen nu men det har inte blivit av. Tvättkorgen börjar bli full också så det är dags att köra några maskiner idag, byta sängkläder och dra ett varv med dammsugaren. Ja, det blir en fix och städdag helt enkelt. Moa ska få måla senare, hon har några krukor kvar att slänga färg på innan vi kan plantera och göra fint där ute...

Det var ju denna jag såg förut och fick inspiration, det kommer bli något liknande fast jag har låtit lillan målat krukorna i olika färg =) Och istället för blommor kommer vi ha lite gott man kan gå och plocka i sommar, jordgubbar och smultron! =) Tror att det kommer bli grymt läckert!! 
0 kommentarer