HEL NÖJD

Känner mig hel nöjd med dagen, i förmiddags hann jag städa och dona, och eftermiddagen spenderade vi utomhus. 
Massa lek blev det, nöjda och glada barn! Grillen tände vi också så det blev lite extra mys, och en himla god middag förstås! ;)
Efter det målade Moa krukor, nu är alla klara så nu är det bara vänta på att min pappa kommer i helgen och ska slå ner det där järnet i marken... Sen är det bara plantera!!! 
 
Duktiga Moa, alla krukor i olika färg... De andra hon målat förut är i vitt, blått och rött. Vilken färgklick det kommer att bli ute på tomten ;-)
 
Och lilla Mysan har drivit med mig hela dagen, verkligen inte en enda lugn stund haha... Vanligtvis är hon numer duktig på att lyssna när man säger att nått är "aj, aj" och brukar då ge sig direkt men idag har hon älskat att jävlas med mig. Först trappan, lyfter bort henne därifrån och hon asgarvar. Vidare till nästa grej hon inte får röra, tittar på mig med ett stort leende och när jag närmar mig och försöker låta arg och lyfter bort henne börjar hon åter asgarva... Vidare till nästa, och så om och om igen, hela jäkla dagen! Haha, så jävla tröttsamt men samtidigt lite smått skrattretande. Busunge!!! 
Barnen slocknade för snart en halvtimme sen, båda två, så nu ska jag bara slänga mig på soffan... Glo en film kanske och bara njuta av tystnaden lite... 
1 kommentar

BLODMORGON.

Nu har liten inte blodat på ett par dagar men så alldeles nyss kom hon krypandes helt blodig. Hon har slagit upp sitt lilla sår i munnen igen (som hon fick i helgen) men hur det gick till nu är en bra fråga, hon sa inte ett ljud så särskilt ont kan det ju inte ha gjort i alla fall. 

Onsdag idag, ungarna sitter just nu och tittar på filmen Dora. Själv ska jag packa ner påsken. Det borde jag ju ha gjort för länge sen nu men det har inte blivit av. Tvättkorgen börjar bli full också så det är dags att köra några maskiner idag, byta sängkläder och dra ett varv med dammsugaren. Ja, det blir en fix och städdag helt enkelt. Moa ska få måla senare, hon har några krukor kvar att slänga färg på innan vi kan plantera och göra fint där ute...

Det var ju denna jag såg förut och fick inspiration, det kommer bli något liknande fast jag har låtit lillan målat krukorna i olika färg =) Och istället för blommor kommer vi ha lite gott man kan gå och plocka i sommar, jordgubbar och smultron! =) Tror att det kommer bli grymt läckert!! 
0 kommentarer