Lillans eftermiddag ,

Först bakade vi, en Anka ville Moa baka satt så blev det. Eller ja, hon var väl mest ute efter att få smaska smet i massor... Men, en anka blev det alltså. 
Till en början var den ju rätt fin, man såg ju iallafall vad de föreställde men att kakan sen fastnade på pappret och bara blev mos pannkaka är ju en heeeelt annan sak... Moa tyckte att jag skulle laga det jag hade förstört men det var ju helt omöjligt haha.. Men tydligen var den god ändå. ;) 
Därefter var det dags för middag, vi hade pannbiff kvar från i förrigår så vi värmde bara på det och stekte potatis och kokade lite grönt till. Gott det också. 
Moa hjälpte förstås till, här är hon fullt koncentrerad på att skala potatis.. 
När jag sen stod och plockade och diskade undan allt efteråt hittar jag lilla busen såhär; 
Hon pyntade mina fönster med hjärtan, när jag undrar vad sjutton hon gör och förklarar att man inte får göra så börjar hon bara skratta, eller snarare asgarvar och förklarar att hon bara gör som Lotta gör. Ja den där Lotta på Bråkmakargatan alltså, haha. Förbjuda barnfilm, eller vara glad över att det inte var korv som åkte upp på fönstret? Var typ min tanke. Haha... jäkla busunge. ;-) 
 
Nä, nu måste jag sysselsätta tjejen med något skoj en stund till. Hon är nämligen jätte trött och redan börjat tjatat om välling... När jag säger att inte klockan är mycket än så de inte är dags att sova svarar hon bara med att "klockan visst mycket, Moa trött... Sova!!" Haha men nä, hemsk mamma som jag är får hon lov att vara vaken ett litet tag till. ;) 
En härlig eftermiddag med andra ord, finis har varit på ett galet gott humör. Hela dagen faktiskt. Hon har hjälpt till, städat upp efter sig när hon ritat/lekt osv och bara varit allmänt gosig och duktig.. Och härligt busig förstås. Trotset har varit som bortblåst idag. SÅ skönt! 
0 kommentarer

Vilket träningspass

Först låg jag såhär... 
Sen lyckades jag snurra runt, hamna på golvet och kunde sparka ifrån mig själv med fötterna på väggen så att.... 
Jag kan ligga såhär och titta på syrran som är inne på rummet och lagar mat. 
Nyfiken tjej? Nänä, inte alls. ;) 
0 kommentarer

Tiden går så fort...

Sitter och pysslar med Moa, tur att hon tycker det är roligt så jag får lite tid till att fortsätta med hennes bok, gör en egen sån där fylla-i-bok åt henne med text och bilder. Den har legat på tok för länge på hyllan så det är verkligen dags att komma igång igen. Ska köpa en åt My också såklart och börja med en åt henne också.. 
Tur att jag hela tiden bloggat så jag kan gå tillbaka och kika, man glömmer allt så himla fort. Dessa bilder dök precis upp på Liten Moa. Min älskade unge, var tog tiden vägen liksom? Nu står det inte på förrän tre års kalaset är här liksom.. ;) Det går på tok för snabbt med det små. Det gäller verkligen att ta vara på varje minut tillsammans med dom, men det tycker jag att jag gör, det finns inget häftigare än att se de utvecklas. Dag för dag. Det är tjejerna jag lever för! 
Liten Moa <3 
0 kommentarer