59 dagar kvar....

Och man börjar bli lite små less, tiden går fort men den får gärna gå liiiiite fortare ändå :P Vill bara ha ut henne nu, tror att storasyster håller med. Hon har idag både klappat och pussat magen,säger att My ska knacka och förklarar att hon ska ligga i sin säng som står redo där uppe. Sweet. 
Vi längtar efter lilla Du.. 
0 kommentarer

Barnsligt..... Gott?

Skönt att ibland bara kunna slänga in något snabbt i ugnen och vips, så står middagen på bordet! Haha ;) Lillan klagar iallafall inte, när hon käkar en större portion än jag, ja, då vet man att man lyckats!
Lite majs blev det också.... Allt för att försöka få det hela att se liiiiiiiite nyttigare ut, haha... ;)
Lillan fick sen bråttom ut så nu sitter jag här ute i sandlådan med henne och en kopp kaffe på maten... Vi blir väl ute ett tag till innan det blir fredagsmys framför tvn istället.... 
0 kommentarer

Älskade skitunge!

Vilken dag, klockan är redan tre ju och lillan har precis somnat på soffan. En väldigt sen vila idag med andra ord men ibland blir det så.. Känns som att vi hunnit gjort en massa skoj idag iallafall! Vi började ju dagen med att baka, sen en massa lek utomhus, lillan målade även en sväng, lunch ner i magen och efter det ännu mer lek ute i det fina vädret.
19 grader och strålande sol, HUR UNDERBART ÄR DET INTE?

Idag kom jag äntligen ihåg att ta med mig kameran ut, haha
Bildbomb!!!!!!


Nu ska jag passa på att ta mig en snabb dusch innan lillan vaknar igen, sen får vi se vad vi hittar på resten utav dagen. Måste försöka klura ut något gott vi kan laga ihop till middag också. Dagen har som sagt svischat förbi i raketfart för oss så jag har inte hunnit tänka på dessa "måsten", ett varv med dammsugaren genom huset behövs och en massa tvätt som väntar... Eller så skiter jag i det idag och fortsätter busa och mysa gärnet tillsammans med min älskade skitunge istället! ;)
0 kommentarer