Söndagskväll

Plaskar i baljan efter middagen, även Robban kom och åt med oss. Morsi slängde ihop en gryta på oxfilé och morötter med potatis till, super gott... Lillan hade dock ingen matlust alls nu ikväll, men häller väl förhoppningsvis i sig en flaska välling innan sängen... Hon är iaf på gott humör, så ingen fara så i alla fall..

Blir nog bara lugnt ikväll, mys på soffan med lite gottigott senare.... En annan är jätte trött sen flera timmar tillbaka nu, haha, Kommer sova gott inatt... Och i MIN säng!! Åhhhh såå skönt! ;)

1 kommentar

Söndag, hemma

Just nu är vi hemma, var och storhandlade osv innan vi åkte ut hit. Mamma stannar en natt här, vi håller på att packa upp allt. Köra några maskiner tvätt. Morsan har fått upp gardiner i köket, blev fint. Och ja, en massa att göra för att komma i ordning igen men nu tar vi oss en kopp kaffe på lunchen... Det blev korv med bröd, lillan smällde i sig två korvar.. Kul att se att hon äter igen, hon har dissat allt annat tidigare imorse.

Det blev i alla fall ingen mer spya under natten, hon sov sen lugnt och idag är hon pigg och glad igen! Så himla skönt!! Hon har just nu fullt upp med att leka bland alla sina leksaker :)

Nu ska jag strax fortsätta här, men vi hörs kanske senare igen. Puss!

1 kommentar

Uschusch !!

Har varken haft tid eller ork att uppdatera här, men... Resan hem gick i alla fall bra, alla nöjda och glada över alla fina fynd vi lyckats gjort under dessa dagar på Ullared! :) Tobbe och Anette stannade kvar på middag här hemma hos Morsi, det är ju trots allt påsk (såååå, GLAD PÅSK!) men här blev det oxfilé med potatisklyftor till middag och det var super gott...

När dom åkte började vi packa upp, klippa lappar och sortera det mesta som inhandlats! Vi bänkade oss sen framför tvn för att bara slappa (trötta efter en hel dag i bilen) lillan klagade över lite magvärk vilket inte är något jätte ovanligt. Oftast brukar det tex. handla om att hon strax ska fylla en blöja med bajs osv men... Nu ikväll hade hon verkligen ont i magen på riktigt, hon började kräkas som en räv....

Vi gick efter allt torkande osv upp och lag oss, hon somnade men vaknade lika fort igen och kräktes ännu mer... Över mig, hela henne, sängen, golvet och ja.. Tänk att det kan komma upp så mycket från hennes lilla mage, helt sjukt. Tycker så synd om lilla hjärtat mitt, hon måste med andra ord fått i sig något olämpligt men förstår inte vad det kan bero på..

Just nu i skrivande stund har hon precis somnat igen, jag hoppas och håller nu tummarna för att hon får sova lugnt resten av natten.... <3

0 kommentarer