Söndag

Började morgonen med att packa ihop, åka och storhandla osv för att sen fara hemåt. Morsi blir kvar tills imorgon, hon och lillan ligger redan och snarkar. =) Vi har mest tagit det lugnt, varit lite små sega och trötta så inte fått värst mycket gjort inte. Precis som söndagar ska vara, typ? 
Morsi slängde ihop en god kyckling med ris och sparris till middag!! 
& en smarrig paj till kvällen.... 
Vi var iallafall ut en sväng i skogen också, spanade på våra ställen om det kommit några små gulingar än men det hade det inte. En blomma var allt vi fick med oss hem....
& här är min tomatplanta... Den fick jag utav Aon för fyra veckor sen och några tomater då kändes väldigt långt borta... Men se så fint den växt! Jag ska fortsätta bry mig om den som en liten bebis så kanske jag får några tomater lagom till jul eller så!?! Hahah!! ;-)
0 kommentarer

Lördagen i bilder ,

Ja dagen i bilder, en bra lördag med en väldigt nöjd tjej som varit på toppen humör. Bäst av allt var nog att få åka traktor, två gånger var hon ute och körde med morfar sin =) 
 
Nu är vi tillbaka i Norrtan och nedbäddade i sängen, jag är helt slut och lillan tittar på ett klipp utav Pippi och dricker sin välling, strax dags att släcka ner och säga Godnatt. Suss gott!!
0 kommentarer

Imorgon....

Här spenderade vi eftermiddagen ute bland lillans leksaker, fram till det att Robban kom hem och fick sin abborre. Han (& även lillan) tyckte det var jätte gott så det blev med andra ord lyckat. ;) Vi slog därefter på en film, lillan somnade i knät efter att ha hällt i sig en flaska välling och nu precis drog Robban iväg på annat håll så själv ska jag ta och röja upp lite, packa en liten väska med extra kläder osv innan jag ska lägga mig och snarka ikapp med hjärtat. 
Imorgon kommer farsan och hämtar upp oss, tror det blir redan runt 10 tiden, då väntar en heeeel dag ute hos honom och Sally. Lillan ser fram emot att äntligen få åka "taaaaktor" med morfar sin igen... Vi blir även kvar där ute på middag och GP så det blir en lång dag men lär garanterat bli super trevligt!! 
 
Näe försöka orka röja upp lite som sagt innan sängen, My trycker och sparkar som en tok där inne så hon tycker kanske också det är dags för mamman att vila lite... :)
0 kommentarer