Torsdag

Halv åtta sparkade vi igång dagen här hemma, det börjar bli en vana nu, förut var det alltid kl. 08 som gällde men en halvtimme hit eller dit spelar ju ingen större roll. Jag har själv dessutom blivit bättre på att lägga mig i tid om kvällarna så det är inte värst jobbigt att kliva upp om mornarna längre, skönt nog. ;)

Torsdag idag ja, runt tio tiden tog vi på oss kläder och gav oss ut för att leka. Det var dock kyligare ute än vad jag trodde så efter en halvtimme gav vi oss in igen. Trist, vill bara att all snö ska försvinna nu och att vi får lite mer värme så man kan tillbringa dagarna utomhus. Det är ju så mycket roligare! Nåväl, det blev lunch strax därefter och sen en massa bus här inne istället men just nu ligger sessan och sussar.. 

Vad vi hittar på i eftermiddag återstår att se....
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe i alla fall och passa på att plugga lite.. 
0 kommentarer

Shopping

Inte bara jag som var på shoppinghumör idag, det var tydligen stor rea på Kappahl så mor kom hem med en hel drös kläder till lillan. Tack fina mamma 


Vi var även iväg och shoppade tillsammans en sväng och då hittade vi dessa plagg och blev ju kär på dirr, jisses så tufft detta kommer bli på lillan i sommar....


Och denna till lillasyster, så himla kul med babykläder.
Allt är så litet och sött. 


Blev även tvungen att klicka hem denna overall, den är i stl 68 så den blir förhoppningsvis perfekt när de börjar bli lite kyligt om kvällarna. Haha, den där katten alltså.. Jag kan inte roför det men tycker det är så himla sött.

Nu får jag dock lugna mig med kläder till lillasyster, det är ju en låååång tid kvar men när man ändå hittar fina billiga begagnade kläder så känns de dumt att inte passa på... I påsk väntar ju även en resa till Ullared så då får man passa på att göra en massa fynd. Längtar! :)
2 kommentarer