Gott nytt år!!

2013 har varit ett suveränt år, året då lillasyster kom till världen ju. 2014 kommer bli minst lika bra det, livet har blivit så jäkla bra efter att man blev mamma och nu med två småttingar i hemmet går dagarna verkligen i raketfart. Jag är himla lyckligt lottad som har mina fina underbara prinsessor, det är dom jag lever för!!
 
Nu ska jag hoppa in i duschen, göra mig och barnen färdiga, packa väskan och fixa det sista innan vi åker hem till pappa där nya året ska firas in tillsammans med ett trevligt gäng! Det kommer bli kanon! 
 
Gott Nytt År på er alla <3 
 
0 kommentarer

Hos morsi...

Idag åkte vi in till norrtan, sprang i lite affärer och har sen mest tagit det lugnt här hemma.. Moa avslutade dagen med dans framför Mora träsk tillsammans med Steffe. Det tycker hon är skoj! Lillasyster blev övertrött (skrattar då åt precis allt) nu ikväll men somnade för en liten stund sen iallafall... Sååååå, nu ska jag också strax ta och sussa kudde.... Nyårsafton imorgon ju, lång dag som väntar... 
Nallen skulle förstås me, 
& åker man bil är ju bälte ett måste ;) 
0 kommentarer

Shoppingdag

Började morgonen med att städa undan julen, skönt att ha hemmet tillbaka, haha! 
 
Vi drog sen till Uppsala, det blev en shoppingdag! Hittade en del till mig själv och en hel del åt ungarna också förstås. Rea rea rea i varenda affär, tummen upp för mellandagsrean ju ;) När vi kom hem blev det en advokadosallad till middag, en massa bus på det och sen film... 
 
Till lunch svullade vi en varsin burgare. 
Och lillasyster som är så nyfiken kom på att man ser så mycket mer om man sitter upp i vagnen istället för att ligga.... Hon fick såklart hjälp upp men jisses så hon kämpade innan, försöker snurra runt och lever runt som en tok.... Hihi, måste börja spänna fast henne!
0 kommentarer