Vilken tisdag ,

Började med att vi imorse drog ut till Vätö, tömde två rum som nu ska målas och sen bli tjejernas sovrum. Kommer flyttas och möbleras om ordentligt där hemma framöver, kommer ta en jäkla tid men resultatet sen kommer bli såå bra och förhoppningsvis hinner vi iallafall med det mesta innan My tittar ut. :) Känns hur som helst skönt att äntligen fått klartecken om att vi vi får fortsätta hyra det vi hyr, känns bra och framför allt tryggt! 
 
Väl tillbaka här i norrtan har vi varit och handlat, ätit middag (lillan smällde i sig en stor portion mat) men trots det fick hon ändå i sig nästan två stora bullar till efterrätt som vi köpte nere på affärn. Hon är en riktig bull-älskare, hehe. Därefter drog vi ut och lekte av oss, lillan hoppade i vattenpölarna, gungade i massor och lekte i sandlådan. 
Nu har vi precis kommit in igen, myser lite framför en film innan det är dags för välling och sängen. Lång dag idag så lillan är inte ensam om att vara trötter, blir nog tidigt i säng ikväll....
Gunga var roligt men fort måste det gå annars kan det va,
lilla busungen min :-) 
2 kommentarer

Vecka 28

Hoppar idag in i vecka 28, har sen två dagar haft värk i magen till och från. Den liksom värker och spänner, läste att det kan bero på foglossningen men kan ju lika bra ha att göra med att My börjar få det trångt där inne nu. Igår var magen inte där den brukar vara, hon måste slängt ut rumpan på vänster sida så naveln min var inte längre i mitten av magen haha.. Ser lite smått roligt ut när det händer! Hon är iallafall en riktig liten vildning, bökar omkring där inne mest hela tiden. Nästan så man tror att det kommer bli en boxare eller fotbollsspelare utav henne i framtiden..
 
Hon verkar ha det bra iallafalloch det är förstås huvudsaken. Tiden går läskigt fort alltså, kommer nu snart börja inreda hennes sovrum också. Ska bli så roligt att få allt på plats och i ordning, fixa myspys i rummet hennes, innan hon får för sig att titta ut. :-)
Bortsett från det senaste dagarnas värk så mår jag annars precis som vanligt! Toppen med andra ord! Börjar känna mig lite klumpig med magen som bara växer och växer men det är ju så det är. Vågen här hemma visar att jag hittills lagt på mig 6kg under denna graviditet. 
 
My, du är så älskad redan nu!
Längtar efter dig....
0 kommentarer

Finbesök ,

Mois somnade aldrig tidigare, istället kom Anette och Max hit på ett snabb besök så vi fick gosa bebis redan idag! Shit vad han hade växt sen sist man såg honom, det går ju så himla fort! :) Strax därpå kom även mommo hem från jobbet, vi bestämde oss precis för att köra hämtmat till middag, ska svulla en fet pizza! Haha, gott! 
Max plutten hade coola converse på sig, lill tuffingen....
Just nu är vi i lekparken här utanför, jag skulle ut med Roxy och lillan ville sååå gärna följa med så nu lär vi blir kvar här en stund. Lika bra det kanske så hon håller sig på gott humör. Hon lär sen somna gott, i lagom tid.Börjar bli en vana att hon hoppar över sin eftermiddags vila numera, men så länge hon orkar hålla humöret uppe så gör det ju inget. Bara att inse att hon börjar bli stora tjejen :-) 
 
0 kommentarer