Vilken söndag

När vi hade vaknat till liv här imorse drog vi upp till Häverödal och började packa. Vi hann mycket på kort tid så när vi kände oss klara där för dagen drog vi istället vidare till Uppsala för att gå på IKEA! Hittade en ny tvmöbel då min andra inte kommer få plats på det nya stället.. Lite annat smått skit följde väl också med hem. När vi väl var klara där blev vi tvugna att åka tillbaka till Häverödal igen för att jag glömde ta mått på tvmöbeln jag slängde upp till försäljning. Slängde upp både tvmöbel, soffan och tv-spel och det tog inte lång tid förrän jag hade fått allt sålt.. Haha, bra det i alla fall!! :D 

Väl här hemma kände vi oss helt slut, det blev en kopp kaffe och sen hämta pizza som blev dagens middag. Nyss var jag och lillan ute på promenad i alla fall, skulle ändå möta upp en person lite snabbt så hon fick följa med. Jisses så hon sprang, även om hon är väldigt trött och inte orkade hela vägen... Min stora lilla sessa!! Just nu sitter hon nere i soffan och gosar med mommo, jag ska strax gå ner och göra i ordning välling och sen slänga henne i säng.
 

Lillan var allt annat än glad i bilen på väg hem, hon fick dock smaska på en godisnapp och då blev hon genast gladare förstås. ;) Jag har med andra ord även fått övningskört en hel del idag, det gick bra för att vara med firmabussen. Gillar inte att köra den alls, men ja, det gick bättre idag än igår så man vänjer sig väl ;-) 

Men men, tack och godnatt för idag...
0 kommentarer

Oj så det kan gå

Efter middagen drog vi iväg till lekparken en sväng, Moa åkte sin favorit flera gånger - Rutchekanan!! Tänkte att jag skulle filma ett åk för att ni skulle få se hur glad hon faktiskt är när hon åker men så gjorde hon världens klot då, haha!! Ja titta själva på klippet här nedanför, såg ju skapligt roligt ut i alla fall!! Och ja, hon klarade sig finfint! ;-)

Hahah... Lillskrutt då!!!

När vi kom hem igen blev det ett varmt bad för hennes del, nu i skrivande stund ligger hon här i famnen och dricker sin välling. Dags att slänga henne i säng nu, så, nattinatt!!! 

0 kommentarer

All or nothing

Började ju dagen med att åka ut till Lohärad på loppisen, jisses så stort det var och en jädrans massa folk. Skit drygt, lyckades i alla fall göra några fynd. 8 plagg och ett par vinterdojjor som får duga som ett extra par =) Nog lär dom alltid komma till användning i alla fall! Hur som, blev mest byxor. Vilket lillan verkligen behövde, dom flesta jag redan har är i stl 86 och dom tappar hon ju, blev ett par mjukisbrallor också, lätt och skönt att ha på när man leker =)
 

Mamma sprang även in på ÖB och köpte en massa flyttkartonger inför morgondagen, hon var även in på flygis och handlade hem kvällens middag som blir räksmörgås. Gött. Därefter åkte vi i alla fall hem igen, lillan fick lunch ner i magen innan... 
Vi for ut i skogen, mamma hade något ställe som låg en bra bit ut i ingenstans. Herregud vilken väg att åka, men det gick bra det också och vi lyckades fylla en korg med GULD! Svampen gav vi dock bort till Fredrik och Jenny, sen var det bara åka hem och duscha av sig alla äckliga småkryp. :)

Två bilder på fina Roxy, hon satt och njöt i solen som tittade fram innan vi for ut i skogen. Väl i skogen sprang hon ju runt som en dåre, det är verkligen lycka för henne!!

Näe, nu ska jag se om morsi vill ha hjälp med smörgåsarna. Det blir nog tidig middag idag. Ikväll då? Hm, bra fråga. Slänga sig på sängen och dra täcket över huvudet? Ja, varför inte... Jag känner mig helt slut, trött på det mesta, får se om jag lyckas komma i säng i tid ikväll. Lillan är också jättetrött för hon har knappt sovit något idag, vi avslutar väl sen dagen med en sväng till lekparken efter maten, har nämligen lovat henne det haha! Och, då lär vi somna gott efter det ;)

Nåja, nu ropar morsan att hon vill ha hjälp i köket. Hörs!
0 kommentarer