Städa, städa

Onsdag idag, klockan är inte ens 13 och jag känner mig helt slut. Haha. Trött? Ja! Har i alla fall sprungit runt i lite affärer med morsi idag igen, blev några plagg till både lillan och mig själv. Men fortfarande ingen vinterjacka. Inte heller några varma vinterpjuck till Moa.. Får väl sluta vara så kinkig kanske, eller? Hm, näe.. Jag får väl googla runt lite istället och hoppas att jag hittar något som faller mig i smaken, än är ju inte snön här i alla fall ;)
 
Just nu ligger lillan och tar sig en tupplur, jag tänkte dra upp musiken på max och sätta igång att städa. Börjar se ut som en riktig svinstia här på övervåningen. Leksaker överallt, kläder lite här och var osv. Inte okej. Dags att röja och få lite ordning, därefter blir det en dusch och sen ikväll blir det jag som får stå för matlagningen för de andra jobbar. Det blir av att slänga ihop en korvstroganoff, det är ju gott och går dessutom fort! Skönt.
0 kommentarer

Tisdag

Den här dagen har svischat förbi i raketfart, vi drog till Stockholm så fort vi hade vaknat typ. Robban har opererats idag så vi var in och hämtade hem honom som just nu inte mår särskilt bra, men det blir väl förhoppningsvis bättre snart. Vi hann springa omkring i lite affärer medans också, letade efter en vinterjacka men hittade dock ingen. :P
 
Fick i alla fall övningsköra en hel del och det var ju kul, fyra veckor sen sist typ men det gick bra. :) Måste bara gå in för att plugga teori nu också, där går det inte alls lika bra men det är bäst att jag sätter lite fart nu så jag får det där kortet, jag behöver verkligen det nu när vi ska flytta ut på landet. Tagga, tagga!!
 
Det blir med andra ord min sysselsättning ikväll - plugg!! Men nu först en massa lek med dotra och sen en dusch innan middagen. Ikväll ska mamma göra fyllda pannbiffar med potäter. Gööööttans!!
0 kommentarer

Skin skin som den sol du är

Det blev en tur ut i skogen för oss, det visade sig dock vara försent för att plocka svamp nu. Trist men sant!! Roxy fick i alla fall springa av sig lite energi, så hon var ju mer än nöjd. ;)

Trött tjej som slocknade så fort vi kom hem, skönt för henne.
Nu hör jag maskinen tjuta, min andra maskin är klar och redo att hängas, bara en maskin som återstår så är det mesta upptvättat och klart. Skönt! Därefter slår jag på en kanna kaffe och bänkar mig framför ett avsnitt utav Solsidan som jag missat, dessutom kommer ju morsi hem från jobbet strax också och tackar säkert inte nej till en kopp ^^, Gud vad jag saknat riktigt kaffe!

Det är så skönt att bara vara hemma igen. Nu längtar jag bara tills det blir flyttdax så jag och lillan får oss ett eget litet place att vara på, visserligen är det också bara tillfället.. Längtar till dagen vi hittar stället vi kan börja kalla för HEM, på riktigt. Men, en sak i taget - Allt kommer bli bra en dag och tills vidare får man vara nöjd över det man har. Jag är så tacksam för detta.
0 kommentarer