Snö, snö, snö...

Lillskrutt har haft kul ute i snön, åkt pulka och sprungit omkring... Så pass mycket så hon somnade (nästan sittandes) på soffan så fort vi kom in igen. :) Lika bra att jag passar på att ta mig en snabb dusch innan hon vaknar igen, hon får sova max en halvtimme för att kunna somna ikväll också! Imorgon tänker vi dock allihopa ta en lång och skön sovmorgon innan det bär iväg, sååå skönt!!
0 kommentarer

Trötta?!?

Shit, här sov vi till nästan elva och då blev det jag som fick väcka lillan. Snacka om trötta efter natten som varit, uschusch ;P Idag är vi i alla fall pigga och glada, ska strax dra på oss en massa kläder och ge oss ut i snön för en massa lek!!!

karln kommer idag igen efter jobbet.. Han tar med sig middag ut då så idag slipper jag laga ihop något, sååå skönt.. Ikväll blir det bara en massa mys, jag har precis packat klart både resväska och handbagage så det känns skönt!!

Planet går klockan sex på kvällen imorgon och sen väntar en låååång resa uppe i luften på ca 11 timmar. Hoppas det kommer gå bra med lillan och att hon (...vi alla) lyckas sova lite.

Kommer bli så nice!!! Två veckor i paradiset, åh så skönt det kommer bli... Tidsskillnaden är ju som den är men förhoppningsvis lyckas jag hålla bloggen uppdaterad via hotellets wifi. Det återstår att se helt enkelt! :)

Nu; På med vinteroverall och gå ut...

1 kommentar

Vilken jävla natt

Moa somnade rätt fort ikväll igen men precis som igår blev de ingen lång stund innan hon vaknade och var tok ledsen.. Inte mycket som funkade då inte, fick i henne en yoghurt och sen fick hon glass på det och då blev de lite bättre iaf.. Hon tog sig om benen och skrek "aj" ikväll igen så är det inte växtvärk så vafan är det då?! Masserade benen med lite lotion iaf vilket också verkade hjälpa lite.. Sååå hemskt när hon bara ligger och skriker aj aj aj utan att veta riktigt vad som är felet. Mammas älskade lillhjärta..

Hon somnade sen strax efter tolv någon gång tror jag, ett par timmar senare vaknar istället jag själv och mår bara Bläää. Nu börjar det släppa lite men är för pigg för att kunna somna om så ligger här framför tvn med en kopp kaffe istället.. Kanske inte det smartaste, men men, förhoppningsvis hinner jag få mig ett par timmars sömn till innan lillan vill sparka igång dagen i alla fall.. Den här fredagen kommer dock kännas lång oavsett, tror jag...

Jaja. Sånt är livet, inte alls lätt alla gånger! :) Nu ska jag sluta gnälla och njuta av mitt kaffe. Godnatt/godmorgon?

0 kommentarer