Seeeeeeeen kväll

Lillhjärtat har äääntligen somnat, kvällen blev inte riktigt som tänkt. Hon var såå trött men vägrade slå igen sina vackra blå, antar att det har att göra med hennes eftermiddagslur som blev på tok för lång. Inte bra inte. Dagen har hur som helst varit bra, vi har idag träffat Alexandra och hennes lilla grabb Hugo. Vi satt mest här hemma hos mig, snackade en massa skit och ungarna lekte förstås. Trevligt, trevligt. Det blev dock inga bilder tagna, det måste jag komma ihåg nästa gång vi ses! ;-)

Nu ikväll har Malin istället varit här en sväng, vi har såklart tittat på BB-avsnittet. Det där jävla skit programmet har jag följt varenda jävla dag så är man inte ens hemma på finalen, hahaha. Typiskt. Det ska däremot bli bra mycket trevligare att komma bort några dagar tillsammans med mamma. Vi kommer ha det galet bra! Hon kommer hit imorgon för att sova här, vi drar ju jätte tidigt på lördagmorgon!!

Näe fyfan vad trött jag är nu, måste hoppa i säng. Bjuder på två bilder Malin tog på min glada och busiga unge.


Övertrött sessa...

Gnight!
0 kommentarer

Heeeellooo torsdag !

Vilken sovmorgon hjärtat bjöd på idag, suuuuper skönt!! Idag ska vi träffa Alexandra och lilla Hugo. Det är verkligen på tiden, ska bli trevligt. Vi får se vad vi tar och hittar på, en massa kaffe och skitsnack kan jag tänka mig. Det blir inte förrän runt 12-13 tiden, så ungarna hinner sova och få i sig lunch först :) Ikväll är det även speedway uppe i parken men jag har inte bestämt mig för om vi åker upp än eller inte, beror lite på vädret och om jag orkar.. Får vänta och se ett tag till. 

Nu ska jag busa gärnet med sessan så hon sen somnar för sin lilla förmiddagslur, då smiter jag in i duschen medans, så vi senare är redo att dra iväg. Det blir nog en bra dag detta, vi hörs senare helt enkelt, ha det finfint! PussS!
0 kommentarer