Lördagkväll

Vad gör man? Lillhjärtat somnade redan 19:20, det var ju synd att jag inte kom på innan att jag inte har någon mjölk till kaffet imorgonbitti så vi kunde ha tagit oss en promenad dit först. Nu försöker jag dock tvinga iväg brorsan för att handla men aa, vi får väl se hur det går?!?!? Annars? Ja, annars ska vi väl försöka hitta någon film att tanka ner för att fördriva denna kväll med... 

Usch, roligare har man ju haft.... Jaja, godnatt!
En bild från då Moa satt och smaska falukorv, varje bit åkte glatt ner... Idag har hon annars varit riktigt envis. Hon har varit, gjort och rivit i allt (ja, verkligen allt!!) som är AJABAJA här hemma. Busungen nr. 1! 
0 kommentarer

Pyttipanna

Den typiska söndagsmiddagen va, eller? Äh det skiter vi i idag, för jag hann nämligen lova morsan att vi skulle käka matlådorna i kylen som inte blivit av så nu har jag slängt ihop allt till en pytt istället som får bli kvällens middag här hemma! Det är allt möjligt i - Kyckling, kött, köttbullar, korv och givetvis potatis! Haha, ah en riktig röra men det blir nog gott det också tillsammans med ett stääääkt ägg och rödbetor ;) Även Tobbe kommer in och käkar med oss ikväll :) 

Sessan fick kyckling och grönsaker nu till sen lunch, hon vaknade ju inte förrän halv två. Min lilla sömntuta!! Det åkte glatt ner i alla fall, sen när jag satt och höll på med pytten åkte en och annan korvskiva ner också. Det blev en stor hiss! Hon satt och skrek efter mer hela tiden, min lilla sötnos. Nu verkar hon dock mätt och belåten och sitter just nu här och stånkar. Ja, dax för ett blöjbyte med andra ord... 

Därefter blir det lite mer kaffe för min del och även en promenad med vagn och vovve. Tänkte invänta brorsan bara som snart slutar jobba och tvinga med mig honom ut!? Det har nämligen slutat snöa nu och solen försöker, sakta men säkert, titta fram bakom alla mörka moln. Hm... Alltid något?
0 kommentarer

Hatar snö ,

Lillhjärtat somnade ifrån speedwayen och sover än, gick ju inte alls som vi ville. Självklart var det ju kul att Greg vann men ändå. Vad hände med min tomte? (ja jag syftar på Jonsson och hans nya kläder) haha.. Jaja, kul att speedwayen dragit igång igen. Nu blev man sugen på att se en match LIVE uppe i parken! :D

Var nyss ut med Roxy men hon
tycker om snö lika mycket som matte sin... Alltså inte alls.. HATART! Hon sätter sig och kissar, springer tillbaka till dörrn och gnäller och ger mig blicken "SLÄPP IN MIG FÖRHELVETE!" typ? Kul, väldigt kul.
Näe nu ska jag sluta gnälla för en stund och passa på att ta mig en dusch istället medans sessan ändå sover. Det står väl inte på förrän hon vaknar och vill ha lunch! Tror det blir fisk med potäter för hennes del idag! Pusshej ;-)
1 kommentar