Pokerkväll?

Igår efter att Tobbe varit här på middag och lite soffhäng så blev det dags att lägga sessan, runt halv tio eller vad klockan nu var ringde Malin och ville se tvåan utav The hills have eyes. Länge sen man såg dom och jag står fortfarande fast vid att ettan är den bästa skräckfilmen jag någonsin sett, sjukt vidrig film!!! Jaja det blev en trevlig kväll med en massa gottigott ;-) 
 
Idag är det lördag, vi skulle ju ha grill och pokerkväll på Tobbes altan men vädret ser inte så lovande ut, regn!!!! Skit. Jag antar att det får bli inomhus istället... Kanske jag kan få dom hit då ist, blir ju lättare så med Moa när det är dags för henne att sussa osv.. Ja vi får se hur det blir... Nu ska jag hälla i mig en kopp kaffe till, sen en massa lek med lillhjärtat som tycker att morsan ska bygga lego med henne. ;-) 
0 kommentarer

ICKE GODKÄND!

Det här kommer bli en tuff match för lilla mig, plugga plugga och plugga ännu mer!! Någon gång fastnar skiten förhoppningsvis i skallen på mig! Nu har jag bestämt mig för att faktiskt gå in för att ta körkort och tänker inte ge upp förrän jag har kortet i handen!! Lite papper som ska fixas bara sen är det bäst ni aktar er från vägarna.. Haha gosh!! Det här kommer bli intressant....... 
0 kommentarer

Fredag ,

Yeeey fredag idag och vi har inga som helst planer för dagen, ikväll ska vi i alla fall äta middag tillsammans med Tobbe. Något måste vi väl försöka hitta på nu under dagen också, det är ju fint väder så en massa lek utomhus blir det nog senare när lillhjärtat sovit sin förmiddagslur.. 
 
Imorgon blir det kul, grill och pokerkväll på brorsans altan! Det var länge sen så det blir nice. Hoppas vi lyckas dra ihop ett litet gäng bara. Desto fler, desto roligare. Förstås! I veckan sen drar vi till Norrtan och bor hos mommo ett par nätter, ett tag sen sist nu, så det blir myyys! Jag har även börjat längtat ut till Vätö, om vädret fortsätter hålla i sig, så en tripp dit inom kort blir det nog också ;-) Inte roligt att sitta här dag in och ut, speciellt inte när det är fint väder.. 
 
Nej snart dags att lägga sessan, då passar jag på att ta mig en dusch för att sen hitta på något så tiden går liiite fortare! Bjuder på en bild från kvällspromenaden igår.... 
0 kommentarer