Norrtan idag ,

Moa sov från halv nio till två i sin egna säng, därefter fick hon komma och sova bredvid mig. Jag själv hade ju knappt sovit en timme när hon vaknade så jag orkade verkligen inte.. Tycker hon varit duktig iaf, de var ju första gången på väldigt, väldigt länge. Hon sov sen till åtta och nu på morgonsidan har vi mest gosat framför barnkanalen. Nu är det dags för bad/dusch, sen packa osv för vi åker ju till Norrtan idag och blir kvar där några nätter.. Mamma kommer hit inom två timmar så bäst vi sätter lite fart! Hörs sen, pussS!
0 kommentarer

You're beautiful ,

Puuuuuh nu efter mycket om och men i två timmar så har lillhjärtat somnat inne i sin egna säng. Sååå skönt!! Vi får se hur länge det håller i sig nu, om det bara blir ett par timmar eller fram till imorgonbitti. Hoppas på det bästa såklart, känns lite surt dock att behöva bryta rutinerna redan imorgon för att vi ska åka till Norrtälje i några dagar, men men det är tyvärr så det blir om man ska få allt att gå ihop. Just nu är det viktigt att jag får övningsköra så mycket som möjligt, målet är ju att ha det där jävla kortet innan årets slut..
 
Nåja, idag har jag hunnit en massa iaf. Städat, tvättat, planterat om lite blommor, fixat på sessans rum och självklart busat gärnet med henne. Hon är i alla fall otroligt glad över att hon kan ta sig i och ur sängen helt själv, hon har spenderat största tiden där idag. Haha, sötnöt! Näe, nu ska jag hänga tvätt och därefter känns det helt OK att slänga sig på soffan och slöa tills sängen kallar. Pusshej !
 
0 kommentarer