Traskar runt ,

Moa har traskat runt med sin bil, det tycker hon såklart är jätte roligt men bilen är så låg så hon klarar inte av att komma över tröskeln själv och jäklar så förbannad hon blir då, haha. Till slut började hon slita och dra i bilen, försökte väl antagligen vända om, men det slutade med att bilen välte....
Då blev det ett jäkla skrikande igen men det gick över lika fort igen när hon fick sitta på istället ;-) Hon försöker även då ta sig framåt men det går inte riktigt som hon vill med tanke på att hon inte når ner riktigt ordentligt, inte än.

Mammas söta skrutt,
just nu ligger hon och tar sig en liten eftermiddagslur och jag har precis slagit på mer kaffe och inväntar Sanna som borde dyka upp vilken minut som helst nu! :)
0 kommentarer

I'm home!

Tillbaka hemma i lilla Häverödal igen, känns skönt. Inatt sov vi i ett annat rum än vad vi gjort tidigare så Moa var riktigt bråkig vid läggdags igår. Jag var såå trött, men imorse tog mommo henne så jag fick en liten sovmorgon. Jag är med andra ord utvilad ordentligt igen, härligt!! Vi var förbi och shoppade lite innan vi for hemåt också, jag fick med mig ett par pjuck till mig själv. Har ju liksom inga sommarskor och det kan ju vara nödvändigt när man ska utomlands, så det blev ett par svarta ballerina ;-)

Nu då? Mamma har precis åkt hemåt, sessan sitter bland alla sina leksaker och roar sig på egen hand. Hon blir alltid lika glad av att komma hem, det är ju i alla fall positivt! Jag borde egentligen ta och packa upp alla kläder och prylar men istället hamnade jag här, hehe. Ska ta itu med det alldeles strax men först en kopp kaffe till.... Lite senare kommer Sanna förbi här och stannar troligtvis på middag också. Trevligt, ikväll blir det egna pannbiffar med potäter och brunsås. Smarrigt värre!!


En bild på min sovande prinsessa på vägen hem...
Trevlig kväll på er, hörs kanske lite senare igen. Puss!
0 kommentarer

Nya pjuck

Här kommer lite från dagens shopping, hittade lite sött för presentkortet inne på HM den här gången i alla fall. Skoj! :) Tyvärr har jag som vanligt glömt kameran hemma så det får duga med bilder från mobilen, här är det från HM till Moa;
Ett par ballerina till utlandet,
ett par mockasiner
en rosa pyjamas med jordgubbar, såå söt!
Hårspännen, bland annat med hello kitty. Jag blev kär! :D


När vi kom hem fick Moa pjucken på sig så hon skulle vänja sig lite, hon tyckte inte alls om dom till en början men sen antar jag att hon glömde bort att dom satt på, hehe. Super gilligt hur som helst :)
Nu strax ska Moa få välling och sen läggas för natten, hon är supertrött då hon knappt sovit nåt under hela dagen. Hon sitter här i sin säng bredvid mig nu och busar med en nalle... Vi har fått flyttat in i ett annat rum för inatt så jag har lånat med mig morsans laptop upp :) Nåja, välling var det ja... Tack och godnatt för idag!
1 kommentar