Gott nytt år på er....


 Ja, jag har snart varit vaken i två timmar. Känns ju lite sisådär med tanke på att lillan fortfarande sussar skönt... Jaja, blir en lång dag/kväll idag, nyårsafton ju! Vi ska som sagt hem till pappa och Sally, där var vi även förra året. Dricka och äta gott, spela poker och bara ha det allmänt trevligt. Vi åker tillbaka hem till norrtan sen efter fyrverkerierna på tolvslaget. Det blir toppen :) 
 
Lillan kommer vara såå fin i klänningen Bekka sytt åt henne. En rosa läcker!! Bild kommer såklart sen. Här har ni två bilder från förra året, då var hon bara åtta månader gammal.. Hon var även vaken vid tolvslaget och tyckte det var spännande med alla fyrverkerier!! Får se om hon orkar hålla sig vaken ikväll då, men det tror jag!! ;-) 
 
Nåja... GOTT NYTT ÅR!!!
0 kommentarer

Söndag

Här hemma har vi precis ätit en sen frukost, satt finfint. Ett par koppar kaffe till bara så är allt på topp! ;) Igårkväll gjorde jag Robban sällskap till Rimbo fram och tillbaka, han köpte ett PS3 så snart blir det väl en buzzrunda med Steffe och Abbe. :)
 
Hm, annars har vi väl inte så mycket mer inplanerat idag. Jag hoppas Robban har lust att köra upp mig till MIO senare för jag har hittat bord och stolar där till köket som jag kärat ner mig i, har velat haft sånt länge men det har varit så dyrt men nu däremot är det nedsatt till halva priset så det är väl bara att passa på! :)
Snyggt, right? ;) Äääälskar dom där stolarna...

Idag är det söndag, ja. Så imorgon är det nyårsafton!! I år firar vi in det nya året hemma hos pappa så vi kommer åka dit redan under dagen någon gång imorgon. :) Det blir säkert jätte trevligt, det kommer bli poker hela kvällen lång ju!! Precis som det ska vara. ;)
0 kommentarer

Ännu en shoppingdag ,

Idag har vi spenderat dagen inne i Uppsala, tillsammans med Robban Tobbe och Anette. Trevligt har vi haft och en hel del spring i affärer blev det förstås. Hittade lite smått och gott till lillan, lite kläder och en docka i bilbarnstol :) Nu har vi precis ätit middag här hemma, hummer stod på menyn idag. Jag tyckte mest den såg vidrig ut med all gegga, men det gick ju att äta i alla fall ;)
 
Nu ikväll blir det nog bara lugnt, Robban har köpt en ny TV idag så vi ska väl inviga den med en bra film lite senare haha!! Näe nu kommer lillan här med en stinkande blöja så dags för ett byte. Vi hörs, pussS! :)
0 kommentarer