Vi har det bra vi ,

HALV FEM ÄR SNART KLOCKAN! Herregud, vart tog tiden vägen? Den här dagen har verkligen gått sjukt fort! Jag och lillhjärtat har spenderat hela dagen utomhus med en massa bus och gos, vi var även ner till Franks och Flygis en sväng och nyss på en liten promenad här runt omkring då Mois behövde sussa en stund, så just nu ligger hon nere i vagnen och snarkar.

Tvättmaskinen är snart klar, så jag ska hänga kläderna på tork och starta en till maskin.. Lika bra att få allt upptvättat när man ändå håller på :) Ikväll blir det lasagne till middag, inte förrän runt sju antar jag, men det blir smarrigt. Jag har ändrat på kvällsrutinerna igen, Mois får gå och lägga sig lite senare så att vi slipper ligga i sängen och bråka i över två timmar. Igår tog det "bara" en timme, så det verkar ju funka bättre i alla fall :) Envis liten busunge som (enligt henne) aldrig behöver sova. På dagtid och vid fint väder är det så skönt att bara kunna gå en sväng med vagnen, för då somnar hon av allt guppande där i ;)


Såhär bra har vi haft det idag, uuuuurmysigt!

Kvällen blir bara lugn här hemma hos oss i alla fall, jag vet att det är valborg och det flesta utav er lär väl fira på ett eller annat sätt men näääe.. Inte här inte. Moas första besök till brasan får vänta till nästa år istället. Hoppas ni alla andra får en super trevlig kväll!

Där du är, finns alltid jag 
0 kommentarer