Bus och myyys.

Åh jag som trodde att det inte skulle bli något mer bus med sessan för idag, men jodå, hon vaknade för drygt en halvtimme sen :) Pappa och Tobbe kom nämligen förbi tidigare, fikade och snackade en massa skit, trevligt som vanligt med lite sällskap mellan varven, hur som helst somnade sessan så fort dom hade gått.

Nu sitter vi dock och busar på lekmattan bland alla leksaker, vilken tur för mig att hon inte hade somnat för natten, för då vet jag en som hade vaknat upp super pigg någon gång inatt. Näe, blir väl sängen om en timme eller så istället, orkade aldrig måla några stolar ikväll som var tanken så det får bli imorgon istället. Behöver ju köra ett varv till för att det ska täcka ordentligt.

Sen ska jag även påbörja ett nytt projekt här hemma också - innerdörren. Den ska målas och tapetseras. Tobbe kommer förhoppningsvis med prylar redan imorgon så att jag kan sätta igång. Kul att ha något att göra, hoppas det blir snyggt bara. Har bilden framför mig i huvudet och där ser det jävligt bra ut i alla fall, haha ;) Äh, tack och godnatt.
0 kommentarer