Tisdag, speedway.

Ja idag är det tisdag och planerna blev inte riktigt som tänkt. Vi hade först planer på att dra till Kumla på speedway, men vi blev istället hemma. Vi får dock se speedway ikväll i alla fall, fast på tvn. Det duger väl det också, ikväll visar dom väl Västervik-Lejonen, tror jag. Kan väl bli en spännande match?

Nu idag har vi inte gjort så mycket.. Jag och morsi har varit på flygis, och sen har vi mest suttit och druckit kaffe och planerat lite inför dopet, och inte nog med att vi kommer ha Moas dop på min födelsedag, så blir det även bröllop den dagen! Ja, det blev lite krångligt där ett tag att få ihop allt samtidigt, men nu har det löst sig och jag är bombsäker på att det kommer bli en toppen dag i alla fall!

Just nu väntar jag mest på att Moa ska vakna för ett mål mat, men tösen verkar tröttare än tröttast idag. Det känns som att hon inte gjort nåt annat än att ha sovit idag, hehe. Det har hon givetvis inte, men egentligen skulle hon ha ätit för en bra stund sen nu, men om hon inte bestämmer sig för att vakna själv snart, får jag väl se till att pussa henne till liv!!

Jaja, hörs kanske senare igen. Ha en finfin dag. Puss!
2 kommentarer

Tack, och godnatt.

Jaha klockan är nu tio och kvällens BB-avsnitt börjar. Jag ska se på det innan tösen och jag bäddar ned oss för natten. Är sjukt trött, så det blir sängen på dirr efter det ikväll i alla fall :) Imorgon blir det troligtvis en lång dag, vi har nämligen planer på att dra iväg på lite äventyr. Men mer om det då ;)

Idag har vi egentligen inte gjort så mycket, sov en stund tidigare idag tills Emma ringde och väckte oss. Vilket såklart inte gjorde nåt, då hon och Malin kom förbi och drack kaffe och snackade en massa skit. Trevligt var det. Vi har även varit ute och träffat Jocke en sväng, snackade lite skit och bara hade det soft i solen. Åt middag, och sen drog jag och mamma en sväng ner till flygis, handlade hem en massa. Och ja.. Det var väl typ det? Har haft en bra dag hur som helst, trots att jag är trött som en jävla åsna.. Det är dock inget ovanligt nu för tiden, men tösen får väl sina rutiner hon också en vacker dag, haha.

Min fina tös med sin snuttekanin.

Nej, BB avsnittet nu och sen sängen. Natti, natti!
2 kommentarer

Klickat hem..

Kunde inte låta bli att klicka hem dessa söta små plagg till tösen. Dom var ju dessutom på rea, så det var lika bra att passa på ;) Tog dock i lite större storlek så hon har att växa i. Jag blev helt kär i den här söta mössan för endast 99:-, hihi.. Kommer passa henne utmärkt bra :)

Dessa underbyxor/trosor med texten Älskling
Nu 49 istället för 89
:-

Och dessa brallor,
2-pack för 79 istället för 119
:-

Allt kommer från www.pingpongbarnklader.se! Jag hittade en massa sött där, dock bara saker tösen är lite för liten för än men får väl hoppas att det finns kvar sen också, när det väl blir aktuellt :) Tex så har dom otroligt söta haklappar som föreställer olika djur. Jaja, in och kika efter själva vettja :)

1 kommentar