R.i.p

Ja, Emma jobbade fram till tolv ungefär för därefter kom brorsan och böt av henne så vi avslutade med att luncha där tillsammans med honom - var även förbi lägenheten och tog en kopp kaffe med lillebror på balkongen, innan vi åkte in till Norrtälje. Ja, jag är alltså hemma nu igen och Emma på väg tillbaka till Hallsta. Blev ett jäkla onödigt farande idag, men med tanke på att isracingen blev inställd ikväll pga olyckorna i gårdagens match, så behövde inte Emma ligga kvar här inatt.. Peter koij körde ihjäl sig igår, hemskt att sånt händer. Rest in peace!

Så ja, nu är jag alltså hemma och tänkte slänga mig på sängen och vila en stund. Morfar ringde ju och väckte en redan halv åtta imorse, så jag känner mig en aning död nu ;) Blir hur som helst bara av att slappa resten av dagen och kvällen. Hoppas det går något sevärt på TVn ikväll, förutom BB då vill säga!?
2 kommentarer

Hallstavik

Ja sitter uppe i Hallsta butiken nu med Emma och sötaste Peppi :D Blev lite ändrade planer idag, då Emma var tvungen att rycka in och jobba här istället idag, fast bara fram till 12-13 nåt, därefter blir det en tripp till hennes lägenhet och kika på den, plus att dom ska väl pyssla lite där innan vi far tillbaka till Norrtälje igen. Emma ska nämligen sova hos oss inatt igen, för troligtvis ska mamma iväg på isracing IFALL ATT jag måste ha någon som kör in mig..

Tre dagar kvar idag till beräknad bebis, men än är läget lugnt tyvärr ;) Jaja, ska slå på lite kaffe nu.. Finns dock ingen mjölk här, så nu är jag fan bitter. Nåja, får väl gå med svart då... Höhö. Och sen ska jag ta en promenad med sötkörven.

Gud vad jag saknat honom!! :D

0 kommentarer

,

Hemma igen och precis nyduschad, gud så skönt!! Nu är det snart dax för mig och morsi att börja förbereda middagen, som blir av när Emma kommer från jobbet. Ikväll blir det isterband m. potatis och ääägg. Göttans! Därefter, lite senare ikväll, lär det väl bli av att glo en film eller nåt?!? Trevligt.

Lär hur som helst inte ha varken tid eller lust till att uppdatera nåt mer här idag, så vi hörs helt enkelt av imorgon igen! Puss och hej!
0 kommentarer