Norrtan och filmkväll

Kom hem från Norrtan runt sju tiden, blev en golfrunda och häng med morsi. Det bjöds ju dessutom på min favvorätt - Silltallrik! :D Kom hem och gav tösen mat, tog hand om diskberget som var och därefter såg jag Mallan nedanför balkongen som hade varit och hyrt två filmer så hon kom upp hit och socialade. Filmerna sög ju dock, vi såg bara klart den ena och den var väl sådär. Minns inte ens vad någon utav dom hette, men jaja?

Nu är klockan snart tolv så det är dags för mig att bädda ned mig!! Imorgon jobbar lillebror bara halvtid så efter det kommer han upp hit och tanken är väl att vi drar en tripp till Östhammar. Vem vet, kanske hittar man något skoj?!? ;-) En blomlåda till balkongen är jag ute efter i alla fall, för att få det lite mysigare. Vill också ha fler blommor till mina fönster, speciellt till köket!! Ja, vi får väl se om dom har nåt som faller mig i smaken :)

En bild från tidigare idag


Nu ska jag sova,
godnatt!
0 kommentarer

Norrtälje

God morgon, här blev det en tidig morgon men somnade ju runt tolv inatt så det känns rätt okej ändå. Tösen ligger just nu i babygymmet och just nu kämpar hon med att få in tummen i munnen ;-) Själv sitter jag och häller i mig kaffe och är en aning bitter på mig själv för att jag missade Gpt igår, det första man missar och vad händer? Jonsson vinner, Hancock tvåa och Lindbäck trea!? Helt sjukt ju. Galet!! :D

Jaja, idag ska vi som sagt åka in till Norrtälje för en runda minigolf eller två och sedan avsluta kvällen med middag. Jag ska även passa på att posta iväg en pryl jag sålt och skriva ut lite bilder på min sessa, så jag kan fixa in bilder i dom tomma ramarna i hennes rum :) Men vi får väl se om jag hinner, ska ju framför allt dit för att umgås och låta mommo pussa sönder sessan min eftersom att hon åker bort imorgon och blir borta en hel vecka ;)


Linslus?
0 kommentarer