Skitgubbe.

Ända sen jag kom hem har jag varit förbannad på skitgubben som varit här och försökt lagat våran fläkt nere i köket tidigare idag. Han hade tydligen stängt av all ström vilket har resulterat till att min dator kraschat ihop!! Tack så jävla mycket för det!! Usch och fyfan :( Nu har jag i alla fall kopplat in laptopen och spelar musik på högsta volym så nu känns det en aning bättre, fast bara liiiite.

Mamma och Stefan sitter nere och käkar deras blodpudding med bacon just nu. Snuskigt, right?! Själv lagade jag min egna middag lite tidigare - det fick bli spaghetti med någon röra med bland annat körv och majs i. Det såg ut som spya typ, men gott var det faktiskt. Huvudsaken det ;)

Vad jag ska göra nu resten av kvällen vet jag faktiskt inte. När ryggen är på tok för less för att sitta här sen, lär jag väl slänga mig på sängen framför en film istället. Åh, min säng! Jag har saknat den i massor, kommer sova som en liten prinsessa inatt!! Härligt, härligt.

På tal om prinsessor - titta vilken söt sänghimmel jag hittat! Skulle ju vara sååå sött till vaggan och därefter spjälsängen, eller hur!?!Vill ha, vill ha..
I alla fall nåt liknande :)
1 kommentar

Klickat hem.


Hur snygga var inte dessa då? Emma kom nämligen med ett par på sig igår och jag blev helt kär, och gick själv därför in och beställde hem två par - ett par svarta och ett par blåa, 299:-/st. från bonprix. Kommer ju bli perfekta till sommaren! :)

0 kommentarer

Sömntabletter? Jatack.

Ja det skulle ju inte sitta fel med ett par piller som gör att man kan sova en hel natt. Peppi skäller både på kvällarna när man ska sova och även väcker mig tidiga morgnar. Men söt är han ju givetvis för det, trots att han skäller på.. Absolut ingenting? ;) Den lilla knäppisen. Är en aning trött och seg idag med andra ord, då det blev sent igår och blev väckt både inatt och sen imorse, strax före åtta tiden och då var det lika bra att kliva upp :o Näe men idag ska vi ju åka hem igen i alla fall, så det ska bli skönt att få sova i sin egna säng inatt framför allt!

Nu sitter jag här inne i huset, helt ensam. Emma och Peppan ligger ju kvar där ute och sussar och lär förmodligen göra det ett par timmar till!? Morfar är ju på jobbet och ja.. Här sitter jag i min ensamhet och sveper i mig kaffe i hopp om att piggna till en aning!?

Nej ska nog slänga mig framför den andra dumburken nu och se om det finns nåt att se på... Göra iordning lite frulle också, för magen skriker efter käk :)
1 kommentar