Moas dag i bilder

Varit ute i skogen och plockat kantareller...

Käkat risgröt för första gången, hon gillart ;)

Lekt en massa i babysittern

Bara varit sådär allmänt gullig som min lilla Moa kan <3

Varit på promenad och softat i vagnen


Nu ligger hon nere på soffan med mommo och Steffe framför tvn, om ett par timmar är det dags för oss båda att hoppa i säng för att imorgon upp tidigt och iväg på ett möte.. Imorgon eftermiddag/kväll åker vi tillbaka hem till oss igen. Då har jag en massa att fixa med på sessans rum!! :))

Tack och godnatt !

1 kommentar

Onsdag, regn och åska

Ja, vilket skit väder vi har idag då! Usch, fy och blä! Vi hann i alla fall ut i skogen som ni kan se här nedanför, hittade en heeel del på bara 15 minuter, utmärkt! Ikväll får man med andra ord kantareller till middag, gött ;-) Måste ut en dag till för att gå igenom hela skogen, dåligt mycket man skulle hitta då. Måste ju fylla min frys hemma så jag har under vintern ;) Finns det något godare än kantareller?!?!

Nu sitter jag här med en kopp kaffe, sessan sitter nere i köket och tittar stort på mommo sin som sitter med symaskinen. Hon gör nämligen massa olika kuddfodral, jätte fina tyg! Kuddarna ska ligga i hennes prinsesstält sedan för till en början blir det nämligen en myshörna för sagostunder och liknande ;-) När allt är klart och på plats, kommer hon ha världens finaste prinsess rum! För en prinsessa, till en prinsessa!

Nu hör jag att hon börjar ledsna där nere, vi hörs :)
1 kommentar