4e dagen

Ja, se vad duktiga vi ar som aven uppdaterar idag.. Hehe... Klockan ar typ tio pa kvallen har nu och jag och Emma har precis atit en isglass i varmen, medans vi vantade pa tva lediga datorer. Idag har vi mest legat nere vid stranden och badat och solat... Jag har forsokt hallt mig undan solen sa gott det gar, eftersom att jag bade ar brand och har fatt soleksem, inte skoj. Hur som helst, nar vi lag i havet pa vara madrasser sa sag vi en san dar acklig manet, som branns ni vet, skit ackligt. Efter det vagade jag inte bada mer och da fick det bli poolen istalllet, haha.

Grabbarna hyrde en varsin moped idag, och det tankte vi ocksa gora forst, men det blev aldrig sa. Och tur var val det... Dom ar helt galna i trafiken har, kor pa fel sida, tutar hela tiden och ingen anvander saklart hjalm pa huvudet och garna ska dom sitta minst 5 stycken pa EN moped. Galna thailandare, haha. Aja, jag och Emma satt bak pa efter Ante och Jonas, sa akte vi ivag till en butik. Typ blandning mellan lidl och OB, hemma i sverige. Men asch, det fanns inte sa mycket som lockade dar, men blev lite frulle till imorgon. Vad jag skulle komma fram till mest var att jag typ skrek mig hes under farden, haha. Jag trodde vi skulle krocka med en kossa namligen eftersom att dom varnade om att dem kan finnas losa pa den vagen. Plus att jag tyckte Ante korde som en tok, men enligt honom gick det bara 50, hahahaha!

Aja, efter det satt vi bara och spela yatzy osv, men nu skulle resten av folket glo film och sen sussa. Man blir extremt trott av denna varme och vi stiger ju upp mellan 7 och 8 varje morgon, saa ja, trott blir man fram mot kvallen. Nej.... Kramp i fingrarna snart... Hahah! Men innan jag avslutar inlagget kan jag ju ta och tala om att vi troligtvis ska ut och snorkla allihopa imorgon. Det ser vi fram emot! Men det beror pa vadret lite, ar det small hett blir det lite jobbigt, och ligga vid stranden gar nog inte heller imorrn (Alla ar typ branda) hehe, men i varsta fall far vi ta och hitt pa nagot annat istallet.... 

Nej, vad less jag blir... Fick en dator IGEN utan svenska.. Och alla andra ar ju saklart upptagna.. Blir skitjobbigt att skriva, men men, ni kanske hajar halften iaf... Hm, alla mar bra har iallafall och vi har det varmt, skont och underbart har borta och vi hoppas saklart att ni ocksa har det bra dar hemma.., hehe... Ar det fortf. snosnorm! Haha, fragetecken! Kan inte gora fragetecken! Helvete. Pusshej salange =)
0 kommentarer

2a och 3e dagen!!

Ja, nu ar snart tredje dagen slut har i Thailand.. Eller nae inte riktigt, klockan ar bara atta pa kvallen har =) Forlat for att varken jag eller Emma uppdaterade er igar, men vi hade val helt enkelt annat for oss. Haha. Igar fyllde ju Ante ar, sa alla akte vattenskoter (forutom mamma) och det var skitkul! Vi har redan bestamt att vi ska aka igen innan hemgang, men vi spar det till sista veckan da vi ska bo i kamala beach ist.

Annars gjorde vi inte sa mycket mer igar an att bada och sola! Vi har ju over 30 grader i skuggen varje dag har, so man orkar liksom inte gora sa mycket mer an just att bada och sola, hehe...

Idag daremot har vi faktiskt varit in till Kamala beach pa deras stora marknad som dom har varje fredag. Det var superstort och allt fanns sa som smink, skor, klader, mat och ja... Allt man kan tanka sig vilja ha =) Haha, jag fick med mig en hel del hem. Bland annat en massa smycken, en klanning och en jadrans massa stringisar. Saaa sota! haha =) Och ALLT bara for nagra hundra i svenska... Hihi, KARLEK PA HOG NIVA! =)

Aja, jag och Emma videobloggade idag. Eller aa, Emma kan man saga. For jag skotte mest kameran =) Vilket jag hade tankt lagga upp har, men det verkar ga extremt segt pa youtube, sa far se om vi far upp det eller ej.

Nej fyfan vad varmt det ar.. Jag tror jag tuppar av.
Ska nog tillbaka till huset nu och lira lite kort eller nat, sociala med de andra iaf. Kyss sa lange, vi hors nar vi hors! Ehhh... Jaa, ni hajar. Hejda =)

0 kommentarer

Thailand dag 1, äntligen hittat ett internet cafe :D

Ja, nu så... Inlägget för några timmar sen blev ju inte riktigt som tänkt. hehe... Alla andra gick och lag sig och vilade, efter att vi hade legat ett par timmar nere på stranden! Det är nämligen sjukt varmt här och på knappt en timme lyckades jag och så gott som alla andra också, bränna upp oss. Haha, illa illa :) Grabbarna körde även vattenskoter idag, vilket såg sjukt kul ut, så vi ska också göra det en dag.

Vi har även hunnit med lite shopping, men har än så länge bara hittat två par linnen. Finns inte jätte mycket butiker här där vi just bor. Vi bor ju nu första vecka i bang tao, i ett hus som vi hyrt, och jaa det är fint och vi har en pool gemensam med grannarna och det tar bara några minuter att traska ner till stranden som är hur fiin som helst! Och låång. :) Härliigt härligt!

Jag och Emma fixade även våra naglar idag.. Dom blev jättefina, men var lite jobbigt att sitta stilla i en stol, i över två timmar... Höhö, men så är det med det. Nu har vi iallafall precis satt oss här, efter att ha ätit kvällens första middag här nere i Thailand. Blev kyckling för min del, och det var gottigott. Jag tror tanken är att vi snart ska ge oss tillbaka till hemmet, för att plaska runt lite i poolen innan läggdax. Ja, det blir en tidig kväll för min del iaf... Och för Emma också tror jag, eftersom att vi knappt sov ett skit på planet och har hållt igång hela dagen här. Jag menar, man kunde ju inte lägga sig och sova bort första dagen? Näe, aldrig.

Ska ta vara på tiden så gott som möjligt. Tror det blir mest slappande den här första veckan... Andra veckan däremot förflyttar vi oss till Kamala beach istället, där det finns mer shopping och d har vi även närmare till Patong, där det finns allt från restauranger, shopping, aktiviteter (tex bowling), nattliv och ja.. ALLT! :D

Hahahahha, nu hörde jag precis att det var snöstorm i Hallsta. Attans, stackars er liksom :) Själva går vi runt och gnäller om hur varmt det är och hur solbrännan svider efter bara en dag här nere. Nej, jag försöker inte alls göra er avnundsjuka, men jag slår vad om att ni ALLA skulle vilja byta plats med mig just nu. Right?

Nej, får se hur det går med uppdateringen under tiden vi är här. Tar tillbaka det där om att jag lovade att jag skulle uppdatera varje dag. haha, men man ska aldrig säga aldrig. Jag och Emma har dessutom planerat att videoblogga, hahahaha, får väl se om det kommer upp någon video här inom kort eller ej. Nej, nu ska jag mata mina fiskar och sen tillbaka "hem", för ett dopp i poolen innan sängen. Klockan är snart åtta på kvällen här :)

Aja, hoppas allt är lika bra med er där hemma, som det är med oss!
Vi hörs när vi hörs.
0 kommentarer