Sex timmar kvar typ...

Ja, klockan är tolv på natten här nu vilket betyder att det knappt är sex timmar kvar innan bilen kommer för att hämta upp oss, och köra oss till Phukets flygplats. Planet lyfter runt niotiden här och vi kommer landa runt 15:00 i svensk tid, om allt går som det ska, vilket vi såklart håller tummarna för.

Just nu duschar Robban, Jonas och Emma sover, Ante och Mia glor rulle, och mamma? Ja, hon har försvunnit iväg precis, så hon ligger nog och vilar en stund hon med. Själv sitter jag ju här och surfar lite. Har börjat gäspat så inihelvete, så blir nog inte av att dygna för min del inte, utan jag får nog se till att iallafall få mig ett par timmars sömn och då även hoppas på att lyckas sova en del på planet också, så att man på snabbaste och möjligaste sätt kommer in i svensk tid igen. Sex timmars skillnad är ändå rätt mycket :p

Men idag då? Jo, jag och Emma började dagen med lite shopping här nedanför på gatan. Hittade lite presenter till några speciella där hemma :) Därefter blev det av att gå ut för att äta lunch och direkt efter det drog jag och Emma ner till stranden och stekte ett par timmar, medans alla andra drog hem till poolen istället. Vi trodde vi skulle bränna oss galet mycket idag, eftersom att det var så sjukt varmt idag så att man bara kunde ligga i vattnet typ, som inte ens svalkade :p Men hur som... Vi lyckades inte bränna upp oss, vilket var ju bra!

Efter det lirade vi lite kort, låg och slappade i poolen och sen drog iväg för sista middagen här borta. Var gott. Satt sen en stund nere vid vattnet, jag, mamma och Robban. Så härligt att bara sitta där och ha typ hela stranden för sig själv och bara höra vågorna... Underbart. Bestämde oss sen för att ta vår sista oljemassage så vi tre drog iväg på det, medans dom andra var på hotellet och lirade kortspel. Var skönt med massage iaf :) Och sen dess... Nu på kvällsidan, har man mest packat och fixat.

Ja.... Det var det ja. Nu har det gått två veckor och nu väntar en äckligt lång flygresa hem... Usch och blä. Men men, nästa gång vi hörs så är det från Sverige igen! Om vi nu överlever resan, ni får ju liksom.... Hålla tummarna för att vi inte kraschar och även får ett bra avslut på denna semester, hehe....

Puss!
0 kommentarer

14e dagen = Sista dagen :(

Ja, först och främst kan jag berätta att det blev Patong igår och jag hittade bland annat en tjocktröja, en mössa och två klänningar som förvånasvärt satt bra. Perfekt! :) Efter Patong trippen blev det lite moppe åkning med Emma och därefter satt vi bara här hemma och lirade en massa Yatzy och kortspel.

Idag däremot (sista dagen) måste vi packa iordning lite osv, eftersom att vi drar till flygplatsen redan vid halv sex typ imorgonbitti, uscha, då väntar en lååång flygresa oss som ska ta oss hem till kalla Sverige igen! :( Men först blir det av att steka på stranden idag. Vi har bestämt att lägga oss där nere efter att varit och ätit lunch och ligga där tills vi dör typ. Näe, men fram till middagen, så det blir några timmar :p Ikväll måste jag fan ha mig en oljemassage eftersom att jag aldrig orkade iväg på någon igår.

Aja, inatt ska vi försöka vara vakna så länge som möjligt, så att vi istäkllet kan sova på planet, och då samtidigt komma in i rätta tiderna i Sverige igen. Får se hur det går... Näe blä, lär inte uppdeatera mer idag. Utan jag ska bara se till att njuta så inihelvete utav vår sista dag här i värmen. Så ja, vi hörs antingen senare ikväll/natt annars kommer nästa inlägg när vi är hemma i Sverige igen! Tjingeling!
0 kommentarer

Mer 13e

Ja, se på fan.. Nu är det en till uppdatering som gäller för denna dag. Sitter här med en kall öl och väntar på att duschen skall bli ledig, så jag kan hoppa in där och göra mig i ordning för eftermiddagen/kvällen. Idag har vi inte varit på stranden, utan det blev takterassen istället en stund. Har inte orkat legat så mycket i solen idag överhuvudtaget, brände mig lite igår, så har suttit och spelat en massa kortspel istället. Men trevligt har vi ju haft det iallafall. Idag när vi kom hem från lunchen så rann det vatten ner från väggen här utanför, och då visade det sig att det var översvämmning i våran pool, hahahaa! VI hade tidigare försökt fått någon ordning på poolen, med bubblor osv, eftersom att det var så lite vatten i den. Men aa, det gick som det gick :p Men ingen större fara ändå, för nu gå det att bada osv som vanligt där igen! Hehe...

Ja, snart ska jag alltså göra mig i ordning för då ska vi ta en taxi in till Patong för middag och shopping. Kul, kul =) Sen avslutas nog denna dag med en sköön oljemassage. Skulle sitta fint, fint. Nej, ska ut och ta mig en cigg på altanen och försöka få i mig ölen. Usch, förstår inte hur folk kan festa i denna värme... Jag blir inte ens sugen på alkohol i denna värme överhuvudtaget. Visst kan en öl vara gott ibland, men inte mer än så.. Aja, skriver väl mer imorgonbitti igen, innan stranden (ja, för imorrn måste det stekas!) det är ju trots allt vår sista dag här borta då.. Buhuhuh. Men samtidigt ska det bli skönt också. Puss och hej!
0 kommentarer