Försenat flygplan!

Japp, planet är försenat imorgon med fem hela timmar, än så länge iaf. Så istället för att vi skall bli upp hämtade här på hotellet runt elva tiden blir vi nu inte upp hämtade förrän runt fyra tiden istället och man måste checka ut från hotellet klockan tolv? Hm, roligt. Så vi får väl se hur vi gör imorgon då. Vi ska iaf se till att ha badkläderna till hands, så vi kan bada iaf för att fördröja tiden imorgon, på att bussen ska dyka upp. Så istället för att vara hemma i Sverige halv åtta imorgon kväll är det nu beräknat att vi kommer komma hem strax efter ett på natten. Vilket betyder att vi inte lär vara hemma förrän runt tre tiden på natten/morgonen imorgon. Suck! :P

Idag har det varit sååå himla varmt.. Verkar bli varmare och varmare för varje dag som går nu.. haha! Men vi har legat i poolen och plaskat runt och bara slappat fram till två tiden idag. Efter det drog vi oss iväg på den extremt stora marknaden som dom bara har här i Kamla Beach på fredagar mellan 3 och 7. Vi gick där ett par timmar och sen var vi tvugna att gå tillbaka för att det var så himla varmt. Man stod knappt ut, så vi behövde oss en kall dusch. Men hur som helst gjorde inte det så mycket, för vi var ändå nöjda med shoppningen. Hittade en massa fint! Allt från kläder och skor till smycken och smink! Peeerfekt! :)

Idag har vi också varit på helkropps massage. Lika underbart skönt varje gång! Wiie. Min rygg har verkligen blivit bättre efter massagen, så det känns riktigt skönt! Efter massagen gick vi iallafall ut för att äta, självklart på vårat favorit ställe, Beer house och givetvis åt jag min favoriträtt. Kyckling, pommes med svampsås! Ohh, jag kommer sakna den rätten något otroligt! Jag ska övertala mamma till att försöka koka ihop något liknande hemma sen ;) Måste också testa mig fram hemma för att lyckas göra en Kool mix, som är min favvodryck här! Den har vi också varit och druckit idag och tagit farväl. Höhö. Kommer sakna allt här ifrån!!

Imorgon ska vi verkligen hem! :( Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte!!!!!!

Haha, sitter här med mina knall blåa naglar. Köpte en
massa nagel-lack idag. Helt sjukt billigt det också. En kostade 4 kronor, så jag köpte mig några stycken må jag lova. Haha, mest sånna här läbbiga färger. Som tex, knall blåa som jag testade målade på naglarna för att se ifall det var något att använda, så att det inte bara var skit. Jag får ta och erkänna att jag vart chockad. Annars brukar det vara så att man köper ngn cool, läbbig färg och måste måla flera lager för att just få denna coola färg på naglarna. Här räckte det med ett lager för att just få denna färg. Skit coolt! (= Haha! 4 svenska kronor. GALET!!!

Nääe, nu antar jag att jag måste gå tillbaka till hotellet för att packa det sista för morgondagen. Fan! Men vi hörs igen när jag väl kommit tillbaka till Sverige, om jag nu kommer tillbaka. Vem vet om jag kommer hem levande eller ej!? Men om allt går som det ska så hörs vi igen på...troligtvis söndag ;) Tills dess - PUSS!
0 kommentarer