Flygplatsen

Ja, idag fick man ju som en extra dag eftersom att vårat plan är försenat. Så jag har badat och solat! Solen tog som utavhelete idag. Riktigt, riktigt varmt! Otroligt skönt! Nu är vi hur som helst på flygplatsen och har precis ätit, tog oss en kycklingburgare som inte gick att äta för att den var hur staaark som helst! Blä! Men pommesen var god iaf, så magen vart ju nöjd iallafall :) haha!

För att prata om mat så bjöd hotellet på lunch idag, pga att planet är försenat. Först kom dom in med förrätt, springrols, efter det kom det in en jätte stark soppa som vi trodde var varmrätten, så det vart lite surt till en början för den gick verkligen inte att äta. Den brände sönder munnen. Men efter den kom det även in ris, kyckling, fisk, grönsaker och en massa att välja på. Hur gott som helst! Efter det skulle vi traska vidare men då dukar dom även upp efterätt - frukter. Haha, helt galet mycket mat för en lunch. Helt gratis pga ett plan! Nice! :D

Nu är planet försenat fram till halv nio, i deras tid. Usch. Suger att sitta här på en flygplats, men nu har jag precis köpt mig en timma framför denna dumburk för att inte få allt för tråkigt... Dessutom kommer det ta två timmar extra att flyga hem än vad det tog att flyga hit, då det tydligen blir motvind. Haha, suck! Vi kommer komma hem jätte sent inatt, i svensk tid, eller rättaresagt jätte tidigt i morgonbitti. Men men, man kan ju vara glad ifall man kommer hem överhuvudtaget iallafall.

Har pratat med min mor idag om mina och Emmas planer om Thailand om sisådär 5-6 månader. Så det gäller att jag arbetar nu i sommar för att ha råd. Man får räkna runt 15 000 på biljetten, hotellet och frukost på det. Sen måste man ju även ha pengar att leva för där nere. Men då våra pengar blir så mycket mer i deras så borde det räcka med ungefär 20 000 för en resa till Thailand. Sen om man vill på äventyr och shit, ja då måste man ha ändå mer! Haha! Men hit ska jag igen iaf. Jag kommer ha råd efter att ha jobbat hela sommaren. Hoppas bara att Emma också kommer kunna fixa ihop pengarna, så att resan blir av :)

Jag börjar bli trött nu också.. hmm... men det är ju iofs bra så att jag kan sova bort några timmar på planet, iallafall ett par timmar. Nu hoppas vi på att detta plan ska ha tv-skärm framför varje säte, det hade vi inte på vägen hit och det var rätt jobbigt faktiskt, då vi hade det både på vägen dit och hem förra gången vi var i Thailand. Men troligtvis kommer vi inte ha dét nu hellet, men man kan alltid hålla tummarna!

Nu ska jag snoka runt lite bland alla er andra, innan min tid går ut :P Puss!
0 kommentarer