AJ som fan!

Idag har vi också haft sådär jätte fint väder, så man knappt kan göra något annat än att plaska runt i vattnet. Hehe. Imorse tog vi oss en liten strandpromenad och efter det gick vi tillbaka för att hämta badkläder, så gick vi ner och lag oss på stranden ett par timmar. Solade och badade för fullt. Härligt. Gick sedan upp mot poolen och fortsatte vårat badande och solande där istället. Jag och Robban satt och spelade kort uppe vid poolen med en öl i hand, riktigt mysig stämning. Idag har varit en riktigt slappar dag och jag blir brunare! :D

För att komma till rubriken så var jag och mamma nyss och noppade ögonbrynen, det vi inte visste innan var att dom inte alls gör som oss i sverige, med pinsett villsäga, utan med ngn jävla tråd. Och det vi inte heller visste innan vi satt oss i den där stolen var att det gjorde fruktansvärt ont. Haha, fan jag har aldrig varit med om något värre när gäller ögonbrynen, men nu är dom ju iallafall fina! Alltid något positivt! Men till er som inte noppar era ögonbryn själva, villsäga - Gör det aldrig i Thailand! Hahaha!!

För att prata om priser, så är det ju helt galet billigt! Det kostade 20 svenska kronor att noppa ögonbrynen och en klippning kostar 40 svenska kronor. Haha, idag käkade vi också lunch, alla tre med varsin läsk till det för bara 80 svenska kronor. Visst är det helt sjukt billigt? Skoja inte!

Nu kom nyss mor och Robban in och sa att automaten här bredvid inte funkade, så dom traskade iväg för att hitta en annan automat så att dom kan få ut mer pengar. Sen ska vi ut och äta middag!

Efter middagen ska vi ta våran efterlängtade helkroppsmassage. Åhh så skönt det ska bli! Underbart! Jag har längtat hela dagen, men vi bestämde oss för att ta massagen innan läggdax, för man blir så extremt trött efteråt så då är det ju perfekt att hoppa i säng efter det. Mys!

Nu har vi bara den här kvällen och morgondagen kvar :( Uhh!! Jag vill verkligen inte åka hem igen! Fan så trist det kommer bli. Har inget där hemma som jag ser fram emot... Thailand, det är livet! Men vad jag än säger och vill så måste jag ändå hoppa på bussen här ifrån på lördag morgon för att sedan hoppa på flyget hem till Sverige. Snyft. Men som jag skrivit tidigare, det kommer inte dröja länge förrän jag åker hit igen! Synd att man inte är miljonär, då skulle jag ha köpt mig en lyxvilla här nere och öppna egen restaurang. Drömma kan man alltid! ;)

Nej, nu ska jag snoka runt lite innan tiden går ut och jag måste dra mig härifrån. Tillsdess - Ha det fint!
0 kommentarer